Během pořadu Miroslav Staško slyšel od svých tehdejších podřízených na každém rohu, že se cítí málo ohodnoceni. Myšleno finančně. V rozhovoru, který po odvysílání poskytl webu Nova.cz, nicméně o tom, zda se povedlo zaměstnancům zvýšit platy, mluvil obecně a jasná odpověď nepadla. „Platíme tolik, kolik říká legislativa a kolik nám zaplatí klient,“ zněla poněkud vyhýbavá odpověď.

Další poněkud nejasná odpověď se týkala slibu, který dostal Lukáš Sobota, který se toužil stát bodyguardem. Ze slíbeného týdenního školení v zahraničí totiž podle Staška sešlo. A důvod? Prý jazyková bariéra, řešení firma teď hledá na české půdě a má ho na starosti Lukášův nadřízený. Tady se tedy slib daný před kamerou také nepodařilo naplnit.

VIDEO: Utajený šéf si vyzkoušel práci mezi řadovými sekuriťáky

Video
Video se připravuje ...

Utajený šéf tentokrát zavítal mezi zaměstnance bezpečnostní agentury. archiv TV Nova

Perličkou je pak fakt, že Staško sám už ve firmě nepracuje. A důvod? „Došlo k jinému pohledu z hlediska mezinárodního řízení, z hlediska organizace firem. A já jsem v dřívějším období provedl několik reorganizací pro zlepšení efektivnosti firmy. No a ve výsledku jsem na to doplatil sám,“ říká opět v trochu obecné odpovědi Staško, z jehož slov to vypadá, že se stal obětí škrtů, které sám nastartoval. Ale nutno říct, že to bere sportovně „To je život manažera, uděláte svou práci a jdete dál,“ řekl s úsměvem Miroslav, který už je teď zřejmě šéfem někde úplně jinde.

Fotogalerie
13 fotografií