Utajený šéf se vydá mezi své zaměstnance a čeká ho kontrola fanoušků před vstupem na fotbalový stadion. Jeho záměrem je zjistit, zda jeho zaměstnanci skutečně chrání naši bezpečnost, nebo si to tam chodí jen odstát. A nakonec tvrdě narazí on. S fotbalovými fanoušky nemá zkušenosti a nedokáže si u nich zjednat respekt.

Nebýt zkušenějších kolegů, vpustil by opilého fanouška do středu fotbalového kotle. Hned v dalším případě ale musí požádat o pomoc policii, protože se jeden z návštěvníků odmítl podrobit vstupní kontrole! „Tady jsem to hodně podcenil, je to pro mě velké ponaučení,“ přiznal šéf velmi nerad.

Nakonec ho ale dostane příběh jeho podřízeného Ládi, který mu mezi řečí prozradí, že zachránil dva lidské životy. Při vyprávění si Láďa znovu vybaví, jak zachraňoval dívku, která chtěla spáchat sebevraždu, ovládnou ho emoce a rozpláče se. Šéf Staško vůbec netuší, jak se v takovou chvíli zachovat. „Já vůbec nevím, jak reagovat, Láďa Fuňák je úžasný chlap, který zachránil dva lidské životy. Jsem přesvědčený, že si od firmy zaslouží větší uznání,“ přiznal Staško. Jak a jestli statečného zaměstnance firma nakonec odmění, uvidí diváci dnes večer ve 20:20 na Nově.

Video
Video se připravuje ...

Utajený šéf tentokrát zavítá mezi své zaměstnance bezpečnostní agentury. archiv TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Utajený šéf tentokrát zavítá mezi své zaměstnance bezpečnostní agentury. archiv TV Nova

 

Fotogalerie
13 fotografií