Reality show Štiky v čele s Monikou Štikovou a její dcerou Ornellou, kterou každé pondělí vysílá televize Prima po seriálu Modrý kód ve 21:35, je pro diváky těžce stravitelná. V cílové skupině 15+ dosáhl pouhých 320 tisíc diváků, což je oproti konkurenční televizi Nova, která v tu samou dobu vysílala Robinsonův ostrov, o více než polovinu méně. 

Video
Video se připravuje ...

Co ve Štikách nebylo? Monika se opřela do druhé dcery! Charlottě smrdí nohy! FTV Prima

Prozatím nejhorší výsledek měla rodina Štikových minulý týden, kdy sledovanost spadla na celých 280 tisíc. Prima to tehdy vysvětlovala tím, že ve stejnou dobu je vysílané hokejové mistrovství světa. Jeho konec nicméně pořadu příliš nepomohl a Štiky se odlepily od pomyslného dna sotva na jednu ploutev. Neustálý křik a hádky o nic totiž divákům stačí podle všeho vidět jednou, podruhé už mezi dravce nehodlají vstoupit.

„Jen pro otrlé. Někdo má štěkání spojené s boudou a jedním domestikovaným čtyřnohým kamarádem, jiný s primitivní rodinkou, jejíž členové nic neumí, ani nic nedokázali, a která je „známá“ jen díky tomu, že někdo chrápe s někým, jež spal s někým dalším,“ komentuje na CSFD další nespokojený divák, který se na díl nevydržel dlouho dívat. Tak uvidíme, jak dlouho se budou Štiky vysílat, prozatím mají na ČSFD pouhých 7 %, což je mimochodem na procento stejné hodnocení jako hodnocení nejúspěšnějšího pořadu z plejády moderátorských počinů Jaromíra Soukupa - Kauz Jaromíra Soukupa.

Video
Video se připravuje ...

Co ve Štikách nebylo? Kdo dal do mrazáku mrtvou kočku?!!! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Štiky: Monika šmejdí u Ornelly, dceru pomluví jako šmudlu! FTV Prima

Fotogalerie
31 fotografií