Nedělní večer na Nově patřil opět SuperStar, odkud po telefonickém hlasování diváků vypadli hned dva finalisté - Adéla Kvitová a Bryan Gandola. Hlavně nepostup druhého z nich hnul žlučí řadě jeho fanoušků.

„Běžte do háje, skvělý zpěvák a sympaťák, jako je Bryan, vypadne, frajer, co odzpíval naprosto tragicky, jde dál. Končím s touhle soutěží, hnus," rozohnil se jeden divák na Facebooku. „Nikdy jsem se při sledování této show nena**ala, ale teď to přišlo," přizvukovala mu další divačka.

Dokonce se objevil i takový názor, že by lidé neměli ani hlasovat, když tomu vůbec nerozumí. Ovšem ani na porotě dřív diváci nenechali nit suchou a i tentokrát si vysloužila kritiku za to, že nevyužila svou speciální kartu a Gandolu nezachránila. Na druhou stranu řada lidí poukázala na to, že zpěvák neumí moc česky. Sám Filipínec Bryan se po vyhazovu ostatně nechal slyšet, že na své češtině chce i nadále pracovat.

„Vůbec neměl být v desítce, ČeskoSlovensko má SuperStar umíte číst, že?" podotýkal kdosi na sociálních sítích. „Indián konečně v čudu, škoda že s sebou nevzal Borkovce."

Kritikou diváci nešetřili ani na speciálního hosta večera a bývalou tvář poroty Ewu Farnou. Spíš než její zpěv totiž zaujaly její křivky „Pořádně se vyžrala," komentovali mnozí její plnoštíhlou postavu, a dokonce spekulovali, zda náhodou není těhotná. 

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

VIDEO:  Drsný výrok porotce Habery: Bylo to tak vlezlé, že bych ti dal lopatou!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Bylo to tak vlezlé, že bych ti dal lopatou, řekl Habera! TV Nova

 

Fotogalerie
57 fotografií