Aby nikdo ze zaměstnanců nepoznal během natáčení svého šéfa, který v rámci pořadu zjišťoval v přestrojení nedostatky ve firmě, eliminoval se počet zasvěcených lidí. „V rámci reality show Utajený šéf se nejedná o žádné hrané scény. Nikdo, kromě šéfa a jeho rodiny, nevěděl o tom, co se ve skutečnosti natáčí,“ ujišťuje za televizi Nova Bohumila Skalická. Aby nikomu nepřišlo nic podezřelé, ředitel hotelového impéria Lukáš Pytloun (38), protagonista středeční premiérové epizody, pro lidi z firmy oficiálně odjel na zahraniční dovolenou. Ve skutečnosti se ale tajně vrátil dřív a »šmejdil« v různých provozech hotelů.

Všichni ale viděli, že ne všechny záběry jsou pořízeny skrytými kamerami, že se kolem aktérů zjevně pohybovaly i kamery. I pro tohle ale měla produkce přichystanou lež. „Přítomnost kamer a štábu byla zaměstnancům od začátku vysvětlena tak, že jde o natáčení dokumentu o dlouhodobě nezaměstnaných,“ přiznala Skalická Blesku.

Rovněž tak měl Pytloun, jakož i každý z utajených šéfů v dalších dílech, pečlivě vymyšlený a nastudovaný životní příběh, díky němuž uměl v případě nouze odpovídat na zvídavé otázky svých zaměstnanců…

Žádný připravený podvod ale není dokonalý. A tak se i v první epizodě stalo, že šéf v přestrojení byl poznán! „Případ, kdy Lukáše Pytlouna poznala pokojská, byl ošetřen standardní smlouvou o mlčenlivosti,“ přiznala Skalická. „Můžeme prozradit, že se to stalo ještě v jedné další epizodě…“

To, že jsou maskování a falešná identita provedeny do nejmenšího detailu, přiznala po natáčení i brigádnice z recepce jednoho z Pytlounových hotelů. „Vůbec mě nenapadlo, že by to mohla být taková reality show, jaká z toho ve finále byla. Myslela jsem, že to bude jen nějaký dokument, který zviditelní hotelovou síť,“ svěřila se Barbora Kouřilová. Té natáčení přineslo i štěstí – šéf ji shledal tak schopnou, že jí po natáčení nabídl místo ředitelky! Její reakce ale všechny překvapila.

VIDEO: Utajený šéf – pokojská přiznala, co hosté nechávají v pokojích za nechutnosti.

Video
Video se připravuje ...

Utajený šéf – pokojská přiznala, co hosté nechávají v pokojích za nechutnosti. archiv TV Nova

Fotogalerie
10 fotografií