Maskéři a kostyméři zapracovali na novém vzhledu milionáře Pytlouna a zaměstnanci tak netušili, že je sleduje utajený šéf. Aby jim nebyla divná přítomnost kamer, vysvětlil to tak, že natáčí dokument o lidech, kteří mají problém sehnat práci.

„Lidé hodně soudí ostatní podle vzhledu. A když někdo vypadá jako člověk z okraje společnosti, tak to nemá vůbec lehké,“ přiznal Lukáš po natáčení. „Bylo hodně zajímavé pozorovat lidi třeba v hromadné dopravě, když jsem si vedle někoho sedl. Jedna paní, aniž by mrkla okem, si raději přesedla,“ svěřil se podnikatel, který si vyzkoušel snad všechny práce ve svých hotelech.

„Asi nejtěžší je práce pokojských. Ty slečny a paní to nemají vůbec lehké,“ konstatoval Pytloun, který musel uklízet i ucpaný záchod. „Neposlala bych ho ani zametat před hotel! Je vošklivej a připadá mi přiblblej!“ znectila ho pokojská. A slova o neschopnosti stíhat práci padala téměř od všech, s kým se v hotelu setkal.

Obrovský šok majitel ale zažil, když se dozvěděl, že pokoj v jednom z jeho hotelů je v tragickém stavu. „Poslouchej, je to úplně v p*či! Vidělas dvojku pokoj? Ten je totálně na sr*čky. Je úplně v p*deli!“ rozčiloval se do telefonu, když tajně zařizoval nápravu. Všechny škody si ale pečlivě zapsal a veškeré nápravy už aplikoval. Věří, že nyní je tak zase o krok napřed před konkurencí. Novou reality show uvidí diváci už dnes večer ve 20.20 na Nově.

Video
Video se připravuje ...

Utajený šéf - pokojská přiznala, co hosté nechávají v pokojích za nechutnosti. archiv TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Utajený šéf - pokojská vyhodila majitele hotelu, protože je neschopný dement archiv TV Nova

Fotogalerie
8 fotografií