Bydlí v baráku kousek za Prahou, prezentují se jako úspěšní podnikatelé, jejich dům je vyzdobený kýčovitými a pozlacenými věcmi, válejí se na červené kožené sedačce. Hlava rodiny Monika Štiková se vozí luxusním vozem, pyšní se značkovými kabelkami a oblečením. 

Jenže není všechno zlato, co se třpytí. Žádná adresa, na které kdy bydleli, jim totiž neříká pane. "I když se vždycky prezentovali jako milionáři, všechny domy, kde bydleli, měli pronajaté. A dost často se stalo, že neplatili nájem," řekl deníku Aha! důvěryhodný zdroj. 

Jak matka pluku Monika, tak její manžel Michal Štika sice pocházejí z bohatých rodin, ale oni sami nic nevlastní a víc než vydělat umí spíš utrácet.

A o moc lépe na tom není ani jejich zeť Josef Kokta, manžel Ornelly Koktové. Bývalý multimilionář, který zkrachoval kvůli špatným investicím, také v současné době není majitelem žádné nemovitosti. Na rozdíl od Štikových je alespoň v naději. 

Podle veřejně dostupných záznamů vymáhá pětinu podílu nemovitosti v Doksech u Máchova jezera, protože mu dluží půldruhého milionu. 

Video
Video se připravuje ...

Tohle ve Štikách nebylo, televize by to neunesla: Filcky a německé ku*vy! FTV Prima

Fotogalerie
53 fotografií