Nejprve se zdálo, že obě rodiny si své problémy zvládly po natáčení vyříkat. Jenže nenávist mezi nimi se podle informací webu Expres.cz znovu rozhořela, když se Roman s partnerkou Žanetou dozvěděli, že nedostanou za Výměnu celý honorář. Na účet jim přistane asi 50 tisíc, což je půlka slíbených peněz.

Důvodem je to, že účastníci nedodrželi podmínky natáčení, jelikož kvůli incidentu mezi Romanem a Janou netrvala výměna celých deset dní. Poté, co Roman do Jany začal vztekle strkat a musel zasáhnout štáb pořadu a agresora odtáhnout, se žena bála zůstat s ním v jedné domácnosti.

Ovšem Roman posléze přišel s obviněním, že agresivní byla právě Jana a on se pouze nechal vyprovokovat. Navíc byl jeho úsudek ovlivněn alkoholem, o němž tvrdil, že dostal právě od štábu. Také Žaneta nenechala na Janě nit suchou a teď navíc přišla s dalším problémem.

„Žaneta mi volala, že kvůli mně museli kupovat novou pračku,“ přiznala pro Expres Jana, která nevěřila svým očím a uším. Údajně měla pračku během necelého týdne v domácnosti rozbít ona, a druhá rodina tak po ní nyní chce finanční odškodnění. Novou pračku by jim tak měla platit ona.

„Nedostali celý honorář, což celou situaci právě ještě více vyostřilo,“ vysvětlovala Jana, které teď chodí řada nenávistných a urážlivých anonymů. „Není to vůbec příjemné,“ dodala žena. I přes všechny negativní zážitky ale nelituje, že do Výměny manželek šla. Účast jí prý pomohla napravit vztahy v rodině.

VIDEO: Výměna manželek: Agrese pokračovala během „osmi očí“!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Agrese pokračovala i během „osmi očí“! TV Nova

VŠE O VÝMĚNĚ MANŽELEK ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
32 fotografií