Blondýna Jana si v náhradní domácnosti vytrpěla své. Přesto si nic z toho nepřipouští. „Celkově mi Výměna nevadila a myslím si, že kdyby se nestal incident, který se stal, tak by to bylo nezáživné,“ prozradila pro TN.cz.

Podle ní mohl být Roman v očích diváků jen „neschopný chlap“, co se nepostará o rodinu a neopraví dětem postel. „Tím, co se stalo, to ale bylo hrozné," řekla k tomu, jak do ní Roman ve vzteku strčil. Nenechala si to líbit, jelikož domácí násilí prý kdysi zažila na vlastní kůži. V době, kdy žila s otcem jejího synka Alexe.

„Nějaké strkání, mlácení, facky, rozbité talíře. Tak to bylo na denním pořádku, než jsem ho opustila. Proto jsem taková vytrénovanější, když s tím mám zkušenost,“ svěřila se Jana z Výměny. „Nenechám sebou orat, zvlášť od cizího člověka, když já se mu tam starám o děti.“

VIDEO: Děti v šoku z rvačky táty a náhradní mámy: Drsný dojezd Výměny manželek!

Video
Video se připravuje ...

Děti v šoku z rvačky táty a náhradní mámy: Drsný dojezd Výměny manželek! TV Nova

Přesto nechtěla incident rozmazávat. „Tvrdila mi, že ji trochu strčil. Ze začátku jsem to bral v pohodě, ale když jsem viděl ukázky, tak jsem měl sto chutí si tam pro něj dojet a vysvětlit mu to,“ popsal svou reakci Janin partner Richard. Ten si ale nakonec nechce špinit ruce, jelikož po odvysílání si agresora vezmou do parády jiní. „Myslím, že si ho tam podají ostatní," míní.

Pro jistotu ale Romanovi poslal jasné varování. „Ať se jdou léčit a neukazují se v Liberci. Kdybych je někde potkal, byl by konec, tohle se nezapomíná," vzkázal rodině s tím, že nechápe Žanetu, jak může s takovým člověkem žít. „On ty její dvě děti rozhodně nemá rád, protože nemá rád Romy," přizvukovala Jana, která byla svědkem toho, jak její náhradní manžel nevlastním dětem kvůli jejich původu nadává.

Není divu, že po deseti dnech s ním si váží svého rodinného štěstí. „Uvědomila jsem si, že mám doma chlapa, který se dokáže postarat," pochválila Richarda. Sama se prý snažila zapracovat na svých slabých stránkách a ukočírovat svou závislost na mobilním telefonu. „Vydržela to tak pět dní, pak se to vrátilo do starých kolejí. Ona už jiná nebude," dodal pro TN.cz její partner.

VIDEO: Výměna manželek: Agrese pokračovala i během „osmi očí“!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Agrese pokračovala i během „osmi očí“! TV Nova

VŠE O VÝMĚNĚ MANŽELEK ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
29 fotografií