Psal se rok 2011, když bylo Adéle Ferencové 8 let a rozhodla se, že se přihlásí do soutěže Česko Slovensko má talent. Porotu natolik zaujala, že skončila mezi desítkou nejlepších. I přesto, že nevyhrála, nevzdala to a postupně se začala zlepšovat. 

Po sedmi letech se opět rozhodla, že pokusí své štěstí a přihlásila se do SuperStar a i v této soutěži si ji porota oblíbila. Za svůj výkon dostala od poroty žolíka a postoupila tak až do semifinále. To, že Adéla má zlato v hrdle, si uvědomují i diváci a na sociální síti o ní pějí samou chválu. Diváci si na Adélu pamatují už z dob Talentu. „Už v 8 letech byla v Talentu, skvělá a stále se zlepšuje, je fantastická, naše Adele,“ komentuje vystoupení na Facebooku jedna z obdivovatelek.  

VIDEO: Adéla se bojí kritiky na její postavu

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Adéla se bojí kritiky na její postavu! TV Nova

 

Fanoušci ji dokonce přirovnávají k zesnulé zpěvačce Věře Špinarové (†65). „Nová Věra Špinarová, úžasný hlas,“ sděluje jeden z fanoušků. To, že se to Adéle v duelu moc nepovedlo, lidé vůbec neřeší a ba naopak ji povzbuzují a dodávají jí více energie. „Také jí fandím, má božský hlas, i když se jí to v duelu nepovedlo,“ dodává další. Tak uvidíme, kam až to česká Adele (29), jak je přezdívaná, dotáhne. Držíme palce!

Fotogalerie
30 fotografií