Zdenka si před Výměnou nebyla jistá, zda svého partnera ještě vůbec miluje. Přitom měli před svatbou! Deset dní v jiné domácnosti jim prý ale hodně pomohlo. „K nějakým změnám došlo, ale spíše než materiálním v tom, jak spolu budeme dál fungovat,“ vysvětlila pro TN.cz maminka dvou dětí, Davida (3) a Lili (8).

„Zamysleli jsme se sami nad sebou, vyříkali jsme si spoustu věcí a zůstali jsme spolu. Věřím, že člověk dělá chyby, které se dají odpustit, a když se zapojí obě strany, může se to zlepšit,“ míní po získání nových zkušeností. „Já jsem se změnil a Zdenu mám radši než předtím. Už mi ani nevadí tolik věcí, co dřív,“ prozradil naopak její přítel.

„Hodně to bylo o mně, takže se teď snažím, i když toho moc nezvládám, protože se z práce vracím hodně unavený,“ prozradil, jak řeší svou lenost, na kterou si během deseti společných dnů ve Výměně stěžovala i Simona.

Ovšem je jasné, že vztah dvojice stále není úplně růžový. Z jejich veselky totiž alespoň prozatím sešlo. „Na mě je ještě brzo, musí to uležet. Svatba není v pořadníku – ať z finančních nebo jiných důvodů. Myslím, že člověk by měl být o svých citech stoprocentně přesvědčený, což já ještě nejsem,“ svěřila se pro TN.cz Zdenka.

VIDEO: Ani Simona to ve Výměně manželek neměla lehké! Rozplakala se, když si vzpomněla na traumatický zážitek

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Ohrožování nožem! TV Nova

Vše o pořadu Výměna manželek čtěte zde >>>

Fotogalerie
15 fotografií