Láďa přezdívaný také Laci nemá zrovna jednoduchý životní osud. Spolu s maminkou, která je po mozkové obrně, žijí v otřesných podmínkách. Tísní se totiž v malé místnosti, kde se nedá hnout. Jinak by jim hrozil život na ulici a mladík by mohl skončit i v dětském domově, kde už před časem chvíli žil.

Teď se ale blýská na lepší časy díky jeho účasti v show TV Nova a Markízy. Všechny totiž V SuperStar naprosto okouzlil svou povahou i optimismem. „Nikdy jsem nezažil takovou energii, ty jsi podle mě čisté dobro," složil mu poklonu porotce Ben Cristovao (30). Pozvánky na různé koncerty se mu jen hrnou, lidé ho zastavují na ulici a chtějí se s ním vyfotit.

VIDEO: Láďův legendární výstup v SuperStar 

Nejenže má dobře našlápnuto k postupu v soutěži, výhru už vlastně ani nepotřebuje. Vznikla totiž sbírka na jeho podporu a jeho příznivci mu již poslali necelý 1 milion korun. „Když se vybralo tolik peněz, tak to vypadá tak, že se pravděpodobně budeme stěhovat do nového!" radoval se energický Ladislav, když se dobrou zprávu dozvěděl.

„Úplně mě to zaskočilo. Nečekal jsem, že je tolik dobrých lidí," přiznal dojatě. „Děkuju vám za projevenou důvěru a ochotu. Jsem velmi rád, že jste mi pomohli. Pevně věřím, že budu mít ten život, po kterém jsem toužil. I když mi to v SuperStar nevyjde,“ děkoval prostřednictvím televize Nova všem, kdo mu pomohli. „Jsem jak prezident při prezidentských volbách," zasmál se pak sám sobě a svému projevu.

VIDEO: SuperStar 2018: Na casting dorazila dívka se šílenou vizáží!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar 2018: Na casting dorazila dívka se šílenou vizáží! TV Nova

 

Fotogalerie
26 fotografií