„Moje holka je schizofrenik s rozpolcenou osobností a posttraumatickým syndromem,“ přiznala po skončení Výměny manželek pro TN.cz Marcela (34), která spolu s manželem Josefem (47) vychovává dcery Nelu (8) a Isabelu (15). Zmíněné psychické problémy má zřejmě starší z dívek.

„Ale takhle se rozhodně k cizím nechová,“ srovnává její chování s dětmi z náhradní rodiny. „Kdybych mohla, tak ty děti seřežu,“ šokovala svým prohlášením žena. „Tohle kdyby si dovolila moje holka, tak by si musela nechat vystavit novou občanku, jak bych ji ztřískala. Já u dětí netoleruju drzost, děti se mají chovat slušně,“ líčila.

Deset dní v jiném prostředí ji očividně dostalo až na dno. S náhradním manželem Luďkem (55) se starala hned o šest potomků – syny Petra (7) a Matýska (9) a dcery Marii (11), Janu (13) a Helenu (14). Nejvíc jí zatápěly právě pubertální dívky. Podle Marcely je ale jejich drzost ovlivněna i něčím jiným. „Tvrdím, že je způsobeno upřednostňováním toho postiženého chlapečka. Mají pořád jen Matýska, ostatní jdou stranou,“ posteskla si.

Druhou ženu Helenu (43) pak odsoudila i za to, v jakém stavu její domácnost byla. „Byla to katastrofa. Nechápu, že si cizího člověka pozvou do bytu plného blech,“ dodala pro TN.cz Marcela, která je očividně ráda, že je zase doma. Zda by do reality show šla znovu, neví. Spíše ale ne.

VIDEO: Výměna manželek: Pubertální dcery ničily náhradní manželku!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Pubertální dcery ničily náhradní manželku! TV Nova

 

VŠE O VÝMĚNĚ MANŽELEK ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
16 fotografií