Ve Výměně manželek uvidíme rodinu z Písku, kterou tvoří Marcela (34), Josef (47) a dcery Isabela (15) a Nela (8). Na druhé straně se seznámíme s Helenou (43), Luďkem (55), dcerami Helenou (14), Janou (13), Marií (11), Valentinou (12) a syny Petrem (7) a Matýskem (9), kteří žijí ve Vrchotových Janovicích.

Rodina z Vrchotových Janovic má aktuálně v domě šest dětí, ale celkově jich mají šestnáct. Ostatní potomci jsou ale již dospělí a žijí mimo domov. Druhou rodinu přihlásil do Výměny manželek Josef, který je doma v invalidním důchodu kvůli prodělané rakovině.

Marcela, která je zvyklá vychovávat pouze dvě dcery, dostane v náhradní rodině hodně zabrat. Zejména po psychické stránce. Bude se totiž muset vypořádat s puberťačkami, které si neberou servítky. Zejména, když dojde na téma úklid. "Přijde mi divné, abys nám tam uklízela. Neuklízej nám tam. Máme svoje patro a uklidíme si tam, až přijdeme ze školy," seřve Marcelu jedna z dcer, když je poprosí o uklizení nepořádku. "Aby se nepo*raly. To jsou smradi," okomentuje holky náhradní manželka, zatímco děvčata budou prosit o to, aby se už domů vrátila jejich vlastní matka.

Fotogalerie
15 fotografií