Lékaři Čestmír Mázl a Karel Rytíř v podání Rychlého a Etzlera jsou v Ordinaci jako dva kohouti na jednom smetišti. Oba mají zájem o Alenu Rytířovou alias Badinkovou. Tentokrát se ale herci až moc vžili do rolí a začali soupeřit o pozornost další dámy.

»Mázl trénuje s Kvitovou. Na kurt se přiřítí naštvaný Rytíř s falšovanými výsledky genetiky. V hádce strčí do Mázla.« Takhle zhruba měla podle scénáře vypadat scéna mezi seriálovými rivaly. Jenže Etzler se do toho pořádně opřel a ostatní na place se nestačili divit. Do kolegy vrazil takovou silou, že Rychlý skončil v tenisové síti. Ta pod ním navíc praskla a on se tak ocitl na zemi, přímo u nohou hostující hvězdy Petry Kvitové.

„Mirek mě nešetřil. Srazil mě na síť, povrch kurtu je jako šmirgl, takže z toho byly odřeniny a modřiny,“ svěřil Petr s tím, že by se už s kolegou nechtěl utkat ani v tenise. „Petra ví, jak se chovat k Mázlovi. S tou kdybych hrál tiebreak, tak mi věnuje bod a nechá mě prohrát 1:7, kdybych hrál s Mirkem, prohraju 0:7 a ještě budu mít jeho raketu v zádech,“ smál se.

Podle zdroje ze štábu se Mirek snažil, aby si ho tenistka všimla. „To je přece jasné, byl to boj o pozornost Petry Kvitové,“ uvedl zdroj. Je pravda, že Kvitová, která s takovou razantní akcí nepočítala, si ho tak jistě zapamatovala. Vítězem je ale i tak Rychlý. Toho se sportovkyní od loňské narozeninové výzvy, jež Petře roli v Ordinaci vynesla, pojí přátelství. „Chystám se na Roland Garros do Paříže, kde má Petra hrát. Budu jí tam fandit,“ prozradil dokonce herec.

Sama Kvitová pak má na natáčení příjemné vzpomínky. „Hraju samu sebe a přijde mi to přirozené. Beru to jako zkušenost, kterou zažívám poprvé v životě,“ popsala s tím, že byla mnohem víc v klidu než před důležitým utkáním. „Kupodivu jsem ani nebyla nervózní. Před zápasem bývám nervózní hodně, tady jsem se spíš bála, abych to nekazila lidem okolo než sobě,“ dodala Petra.

Policie po více než roce dopadla muže, který Petru Kvitovou pořezal!

VIDEO: Petra Kvitová v Ordinaci v růžové zahradě 2 je svědkem napadení.

Video
Video se připravuje ...

Petra Kvitová v Ordinaci v růžové zahradě 2 je svědkem napadení. archiv TV Nova

Fotogalerie
16 fotografií