Z bordelu, který Lenka nechala doma v pořadu Výměna manželek, se chtělo náhradní manželce Iwoně zvracet. Všude byla špína, na věcech se držel prach, tlačítka od sporáku byla zažloutlá a na co sáhla, k tomu se přilepila. Mezi osmi očima ji pak neskutečný nepořádek v bytě vyčetla, ale usměvavá Lenka si z toho nic nedělala.

Podobný nepořádek našli i pozvaní hosté z pořadu Prostřeno, kteří se k ní přišli najíst. „Předem se omlouvám, je to tu malé, ale my jsme se zasnubovali a nebyl čas to tu vyklidit a nemám sklep. Takže jsou tu takové bojové podmínky,“ oznámila hostům Lenka hned na úvod.

„Já bych to nepřežila tohle mít doma. A cítíš ten smrad? Je mi to nepříjemné být tady v tom bytě, ten zápach je, jak kdyby tu umřela nějaká babička,“ byla v šoku soutěžící Klára, která po bytě šmejdila s Michalem.

Zápachu pak přišli na kloub. Na stole pak našla hrnec plný jídla (zřejmě guláš), ve kterém byly bílé hrudky. Hned se začali strachovat, zda to není jídlo pro ně. Nakonec si oddychli, že nebylo. I tak jim ale menu od nepořádné Lenky příliš nechutnalo. Vyvařila si pouhých patnáct bodů, což na vítězství, a tedy příjemnou odměnu 50.000 Kč nestačí. Své štěstí třeba příště zkusí zase v jiné reality show.

VIDEO: Všudypřítomná špína ve Výměně manželek!

Video
Video se připravuje ...

Všudypřítomná špína ve Výměně manželek! TV Nova

Fotogalerie
33 fotografií