Ještě minulou sobotu bylo 770 tisíc diváků zvědavých na premiérový díl pátého ročníku soutěže Česko-Slovenské SuperStar. Už po prvním odvysílání z castingů si ale diváci postěžovali na nevybrané chování všech čtyř členů v porotě. Ti se podle nich bavili na účet některých soutěžících, což působilo dost neprofesionálně.

Druhý díl už také sledovalo mnohem méně diváků, konkrétně 663 tisíc. Předběhl ji pořad Tajemství těla na České televizi, který sledovalo 815 tisíc diváků, a vítězem sobotního večera se stala kriminálka Polda III na Primě, kterou vidělo 937 tisíc televizních fandů.

„Minulý týden jsem se dívala, ale teď jsem to vzdala. Porota je otřesná! Doufala jsem, že aspoň Habera zůstane normální, ale nestalo se. Pro mě velké zklamání,“ postěžovala si jedna divačka, která se na další díly hodlá koukat už jen prostřednictvím internetu, kde si bude moct pustit jen výkony soutěžících.

„Nezlobte se na mě, ale od poroty je to hnus, jak se chovají. Soutěžící zpívá a oni se tam smějí tomu dotyčnému. Uvědomují si vůbec, jak těm soutěžícím musí být? Někdy mě celá porota připadá, že se opravdu chovají jak debilové. Laskavě se nad sebou zamyslete, chováte se hůř, než malé děti, hanba!!!“ vzkázala porotě další rozzuřená divačka. A nebyla samotná. „Když ten soutěžící odejde z placu, tak ho ještě hnusně pomlouvají a vysmívají se mu. No prostě hnůj,“ komentovala pořad jiná žena v diskuzi.

 Na přímé přenosy, které bude moderovat Leoš Mareš (41) a Jasmina Alagič (28), se mohou diváci těšit už v květnu.

VIDEO: SuperStar Michael Foret si užívá roli otce! Neuvěříte, co už jeho roční dcera stihla

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Michael Foret si užívá roli otce! Neuvěříte, co už jeho roční dcera stihla Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
16 fotografií