Rada pro rozhlasové a televizní vysílání je kvůli Dabing street zavalena stížnostmi. Režisér a scénárista Petr Zelenka (50) si při psaní nebral servítky.

"Se*u na dabing, jsou to ko*oti!“ pronesl slušňák Viktor Preiss (70) poté, co ho Miroslav Krobot coby výbušný režisér Janda počastoval vulgárními nadávkami, a dokonce fyzicky napadl.

Nadával i Jiří Bartoška, a to hnedka v prvním díle. "Do p*dele, ať si v tom udělají pořádek, kreténi!" zakončil tehdy svou smuteční řeč v krematoriu.

Představitelka Ev Archové, majitelky dabingového studia Zero, Klára Melíšková výše zmiňované pány podporuje. "Viktor Preiss a Jiří Bartoška byli jedni z mála, kdo na to přistoupili. Byla řada kolegů, kteří to kvůli sprostým slovům odmítli. Měli problém vystupovat sami za sebe,” přiznala v rozhovoru.

Kvůli častým stížnostem se už dnes sejde Rada rozhlasového a televizního vysílání a bude řešit, co s pořadem dál. Podle dobře informovaných zdrojů z televize hrozí České televizi maximálně pokuta.

Sledovanost seriálu je ale podle mluvčí uspokojivá. Jen sedmý díl v pondělí večer vidělo 554 tisíc diváků. Navíc dalších téměř sto tisíc lidí sleduje seriál na internetu a další si ho pustí ze záznamu.

VIDEO: Bartoška bodoval v krematoriu! Jeho smuteční řeč rozesmála pozůstalé

Video
Video se připravuje ...

Bartoška bodoval v krematoriu! Jeho smuteční řeč rozesmála pozůstalé Česká televize

Fotogalerie
38 fotografií