„Byla to fantastická zkušenost. Postupně ti herci, se kterými jsme začali, jako byl Pavel Kříž, Alena Vránová, odcházeli a já už jsem tam zůstala taková sama jediná a opuštěná,“ prozradila o své někdejší roli pro Aha! Brodská, která se proto nakonec rozhodla napodobit své kolegy a seriál také opustit.

„Ulici jsem za šest let dala všechno a Ulice dala všechno mně,“ vysvětlila seriálová Bára Jordánová, která se z děje odporoučela poté, co se s manželem Ondřejem v podání Jiřího Dvořáka (51) odstěhovala do domu za Prahou.

Nyní se ale fanoušci herečky mohou radovat. „Teď mi zrovna volali, abych se zúčastnila nějakého natáčení,“ prozradila totiž Tereza s tím, že nad nabídkou dost váhala. „Bylo by to pět dnů. Já jsem takový člověk, který se většinou nevrací, když něco uzavře, ale Matěj Podzimek, který nyní píše scénáře, mě přemluvil, takže jsem slíbila, že se vrátím. I když tedy jen na pět dní, ale vrátím se,“ objasnila, proč podruhé vstoupila do stejné řeky.

„Je to tak, diváci seriálu Ulice se opět mohou těšit na oblíbenou postavu Báry Jordánové-Krausové v podání Terezy Brodské. A my se těšíme z obnovení spolupráce,“ odtajnila PR koordinátorka seriálu Kateřina Kotalová.

Návrat pro Brodskou asi nebude zrovna dvakrát snadný, jelikož Ulici prý nesleduje a od jejího odchodu se přece jen mnohé změnilo. „Nikdy jsem to nesledovala a nesleduji české seriály, takže ani nevím, kdo tam pořádně z kolegů je, myslím, že některé ty herce, kteří tam nyní jsou, ani neznám,“ dodala dcera Vlastimila Brodského (†81) a Jany Brejchové (78). Na place bude mít zřejmě alespoň jednu známou tvář – Patricii Solaříkovou (29), která hraje její dospělou dceru Terezu a v Ulici hraje od začátku až do současnosti.

VIDEO: Stejně jako její postava v Ulici už má Brodská dospělého potomka. Jakou si za něj našla náhradu, když vyletěl z hnízda?

Video
Video se připravuje ...

Tereza Brodská má za svého dospělého syna náhradu. Tenhle mazlík dostane každého Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Vracela se i Maciuchová

Prvním dílům kralovala také postava gymnazijní profesorky Miriam Hejlové alias Hany Maciuchové (72). Ta po pěti letech ze seriálu přechodně odešla, jelikož se cítila unavená. V roce 2011 se jí ovšem po seriálu zastesklo, a tak se vrátila. Podruhé pak prý již definitivně odešla v roce 2015 ze zdravotních důvodů.

Fotogalerie
48 fotografií