Laďka Něrgešová patřila mezi nejoblíbenější tváře televizní obrazovky. Po porodu dcery Medy ale televizi opustila a diváci čekali, jestli se zase vrátí zpět. „Nabídky, že se můžu do TopStaru vrátit, přicházely průběžně. Byli na mě strašně hodní, vždycky si se mnou dali kafíčko a říkali, tak pojď a já ne. A kdy to ruplo? Před pár týdny, kdy jsme se domluvili,“ prozradila Laďka v TopStaru.

Maminka malého Adama a Medy neslibovala, za jak dlouho se po porodu dcery Medy vrátí na obrazovky. Sama totiž netušila, jak vše půjde a navíc být matkou v domácnosti jí naprosto vyhovovalo. „Já jsem asi stvořená pro to být doma, mě strašně baví starat se o děti, vařit, péct, uklízet, organizovat věci, chodit na procházky a dělat si, co já chci,“ zasmála se Laďka.

VIDEO: Laďka Něrgešová je zpět na Primě! V TopStaru oslaví narozeniny.

Video
Video se připravuje ...

Laďka Něrgešová je zpět na Primě! V TopStaru oslaví narozeniny. FTV Prima

Krásná Něrgešová navíc v poslední době překvapila tím, jak strašně moc pohubla. „Nepočítám, kolik kilo jsem zhubla, ale to, kolik jsem v těhotenství přibrala. Dvaatřicet to bylo s Adamem, dvacet osm s Medou,“ vysvětlila Laďka, která navíc v pátek oslaví své 42. narozeniny.

I když je už ostřílenou moderátorkou, návrat po tak dlouhé pauze k živému vysílání vzbuzuje respekt i u ní. „Mám úplně strašlivý panický strach, já vím, že to zní divně, protože už jsem něco nastřílela a že si každý myslí, že si tam stoupnu a bude pohoda, ale tak to není. Když se budete dívat, tak přivřete obě oči a zkuste u toho třeba vařit večeři, to bude rozumnější,“ dodala Laďka, která byla na mateřské skoro dva roky.

Fotogalerie
20 fotografií