„Váhala jsem. Pak jsem se radila a moje děti mi řekly – na to nemáš, tam nechoď! Moje kamarádky ale řekly – to dáš,“ uvedla herečka a zpěvačka, jak se rozhodovala a jak jí Felix Slováček ml. (34) a Anna Slováčková (22) vše rozmlouvali. Nakonec se ale do nebezpečí skutečně vrhla a zásluhu na tom prý má její muž.

„Pak jsem se rozhodla, že už mě v životě nemůže potkat nic horšího, než co mě potkalo za poslední tři roky, takže jsem řekla ano,“ narážela Patrasová na veřejný vztah svého chotě Felixe s mladou výtvarnicí Lucií Gelemovou (35).

Skoro jako by Dádě osud chtěl udělat radost, přidělili ji tvůrci do týmu, který kromě ní tvořili samí mladší fešáci – muzikálový herec Jan Kříž (33), zpěvák Michael Foret (31), moderátor Petr Vágner (40) a zpěvák Kryštof Michal (43). Na pomoc si s sebou ale vzala ještě svou věrnou kamarádku – žížalu Jůlii.

Během plnění všemožných úkolů královna dětských srdcí nezklamala a překonala sama sebe. „Dáda kromě toho, že držela tým, tak neuvěřitelně nasadila laťku první disciplínou, kterou zvládla,“ vzpomínal na natáčení člen jejího týmu Kříž.

„My jsme byli všichni připravení ji hecovat, aby to překonala, ale tam nebylo co. Ona prostě šla a do každé dózy s havětí strčila ruku. Všichni jsme jen koukali a vůbec nechápali,“ chválil kolegyni herec, který v Německu hraje v muzikálu Ples upírů.

Dáda a její kolegové museli navíc hru dokončit v oslabené sestavě, jelikož Kryštof Michal během disciplíny zvané Casino zkolaboval z horka. „Chtěl jsem pokračovat, ale prostě to nešlo,“ svěřil se exlídr skupiny Support Lesbiens.

VIDEO: Patrasová o manželovi: Felix mi už pije krev!

Video
Video se připravuje ...

Patrasová: Pojedu za Italem, má tam dole 18! Felix mi už pije krev! Petr Soukup,David Turek, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
58 fotografií