To tu ještě nebylo, aby se do Výměny manželek přihlásila známá osobnost. A navíc homosexuál z Kuby, který se živí jako návrhář. Jenže Osmany Laffita se nerad nudí, a tak je pro každou „srandu“.

„Život homosexuálů je jiný než heteráků. Když se život promění na monotónní, tak se rozcházejí. Proto vydrží dva tři roky a jdou od sebe,“ svěřil se návrhář, který už 25 let žije se svým partnerem z Belgie Guyem (49).

„Všechno to začalo jako sranda. Říkal jsem si, že tam bude nějaký hezký frajer,“ vysvětlil Laffita, proč se do reality show přihlásil. Smích ho ale přešel ve chvíli, kdy to začal brát vážně a hned po příjezdu zjistil, že bude trávit deset dní v rodině se sedmi dětmi. A to už mu tak legrační nepřišlo.

Jenže důvodem může být ve skutečnosti zcela něco jiného. I když se to nezdá, Osmany Laffita je v exekuci a není vyloučeno, že by mohl přijít o svůj vysněný zámecký dům.

"Je to už snad dvacet let staré. Máte pravdu, že je to stále v katastru zapsané, ale my to neřešíme," řekl před časem Blesk.cz jeho partner Guy Pascal Gheysens. Peníze získané za Výměnu manželek by se jim tedy mohly hodit.

Fotogalerie
71 fotografií