Když se to bývalá majitelka koně dozvěděla, tak začala varovat lidi na sociální síti a koně chtěla zpět! „Je to podvodník! Pozor na něj, koně koupil před týdnem a řekl mi, že ho bude mít jen na rekreaci a obratem ho prodává do vrcholového sportu jako zdravého! Koně koupil za třicet na rekreaci a prodává ho po týdnu za 170 tisíc do vrcholového sportu! Chudák je to a umí dobře vyhrožovat právníky, když jsem mu napsala, že chci koně zpět. Napsal mi, že mi ho nechá za 300.000,“ napsala majitelka koně na sociální síť.

VIDEO: Tady byl ještě šťastný… Svatba farmáře „Indiána“, který spáchal sebevraždu.

Video
Video se připravuje ...

Tady byl ještě šťastný… Svatba farmáře „Indiána“, který spáchal sebevraždu. Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

„Ten kůň se nemohl ani aklimatizovat, odvezl ho v pondělí a dívej se, je pátek a je na prodej! Jako zdravý kůň do vrcholového sportu! Když jsem mu psala, že ho chci zpět, napsal mi, že za 300.000 mi ho prodá, jinak nezájem, a pořád se oháněl právníkem. Bohužel jsem se dozvěděla, že má hodně vroubků, že je to známý handlák, ale vše dokázal tutlat jako s tím vyhořením jeho ranče. Krátce před vyhořením rozprodával všechny věci, že končí, a pak rychle vyhořel,“ pokračuje. Ranč Pokorného zachvátily plameny na konci března 2013. Zda to byla nešťastná náhoda, nebo úmyslný útok žháře, se nezjistilo.

Kůň se skutečně na bazaru objevil a Pokorný majitelce napsal, že je podle veterináře úplně v pořádku a obvinil ji, že ho špatně krmila. To ji samozřejmě naštvalo a obrátila se na policii. Dva dny před tím, než si „Indián“ Honza Pokorný sám sáhl na život, jí koně za asistence policie vydal.

VIDEO: Farmář „Indián“ (†53) spáchal sebevraždu! Rozvod a hádky s exmanželkou!

Video
Video se připravuje ...

Farmář „Indián“ (†53) spáchal sebevraždu! Rozvod a hádky s exmanželkou! Monika Krčálová

„Blujíček je konečně doma, pohublý, vyjukaný, ale už bude dobře,“ napsala 22. ledna na Facebook s tím, že kůň byl ustájený na Pardubicku. O mrtvých jen dobře, koně mi vrátil dobrovolně, tím je to pro mě uzavřené,“ napsala Blesku paní Lenka. „K jeho odchodu se nebudu vyjadřovat. Pan Pokorný se rozhodl sám a bohužel takovým způsobem,“ dodala.

Bývalý účastník reality show Farmář hledá ženu spáchal sebevraždu 24. ledna odpoledne blízko Kunětické hory. „Můžu potvrdit, že jsme ve středu v obci Ráby ve večerních hodinách našli mrtvého muže ročník 1964. Na místě nebyly shledány stopy násilí,“ uvedla policejní mluvčí Eva Maturová s tím, že pro bližší určení příčiny smrti byla nařízena pitva.

VIDEO: Farmář „Indián“ (†53) spáchal sebevraždu! Rozvod a hádky s exmanželkou!

Video
Video se připravuje ...

Farmář „Indián“ (†53) spáchal sebevraždu! Rozvod a hádky s exmanželkou! Monika Krčálová

Fotogalerie
55 fotografií