Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Farmáře hledající ženu kosí smrt: Už třetí sebevražda! Před Indiánem si vzali život Olí i Slávek!

/
  • Sebevraždy a smrti v reality show Farmář hledá ženu
    29. ledna 2018 ● 17:47

    Zpráva o smrti „Indiána“ Jana Pokorného (†53) přišla jako rána z čistého nebe. Podle jeho okolí spáchal sebevraždu. Nebyl však jediný, kdo si v reality show Farmář hledá ženu vzal život. Zabila se také jeho exmilenka Olinka (†41) a mladík Slávek (†33). Po smrti je i chlípný Josef (†57), ten se dokonce upil k smrti.

  • 1.

    Blondýnka Olinka (†41) – 2012

    Reality show Farmář hledá ženu jako by přitahovala smrt. Jako první se během natáčení v roce 2012 zabila účastnice Olina Řebíčková. Patřila do týmu uchazeček o Indiána Honzu, jenže než Pokorný mohl divákům představit své ženy, spáchala sebevraždu. Policie po ní několik dní pátrala, až ji nakonec našla mrtvou v jejím autě u rybníka v Komořanech.

    Olinka neměla lehký život. Její bývalý partner ji fyzicky týral, o čemž se Indiánovi svěřila. Během show spolu laškovali, Olina si nejspíš od Honzy slibovala lásku a spokojený život. „Trvalo dlouho, než se mi otevřela. Říkala, že je rozvedená. Měla dva syny, jeden je tuším teenager a druhý je menší. Měli jsme od počátku kamarádský vztah. Ta pověstná jiskra na začátku, tak ta nepřeskočila. Ale byla moc fajn, proto jsem ji pozval na ranč,“ zavzpomínal na ni tehdy Pokorný. Honzovo odmítnutí ji zranilo natolik, že už nechtěla dál žít.

    Rodina Olinky truchlí. Sestry Jana (vpravo) a Blanka (uprostřed) ji marně hledaly. Jejich milovaná sestra spáchala sebevraždu.
    Autor: Reprofoto FTV Prima

     

  • 2.

    Šmudla Slávek (†33) – 2013

    Slávek Neubauer byl účastníkem ve třetí řadě známe reality show v roce 2013. Měl farmu na Českolipsku, kde choval slepice, prasata, kozy i krávy. Zemědělství a chovatelství ho živilo, navíc nevěřil na mechanizaci a všechnu práci na farmě si dělal sám. Jeho smrt oznámil jiný účastník Jirka Čočka.

    Od Jirky jsem se dozvěděla, že Slávka prý odkopla nějaká žena a on to chudák nevydržel. Jak zemřel, to bohužel nevím, ale šlo o sebevraždu. Jeho smrt mě bolela o to víc, že se mi nedávno také kvůli ženě zabil kamarád,“ řekla k jeho smrti kamarádka Katarína Tomášková.

    Bohužel je to už druhé úmrtí takového člověka, které eviduji. Dodnes si vzpomínám na nápadnici Indiána Olinku, která z nešťastné lásky spáchala sebevraždu. Doufám, že už se nic podobného nebude opakovat,“ prohlásila Něrgešová.

    Farmář Slávek
    Autor: archiv FTV Prima

     

  • 3.

    Chlípný Josef (†57) – 2016

    Zcela náhle v roce 2016 zemřel další účastník reality show Farmář hledá ženu Josef Šeřík, který se do podvědomí diváků dostal jako chlípný sprosťák. Jeho smrt byla pro všechny překvapením, včetně pro tvůrce pořadu. Nicméně podle informací Blesku trpěl Josef epileptickými záchvaty a k smrti se pomalu upil.

    Farmář Josef během úvodních natáčení dostal epileptický záchvat.
    Autor: Archiv FTV Prima

     

  • 4.

    Indián Honza (†53) – 2018

    Poslední z Farmářů, kdo si sáhl na život, byl Jan Pokorný. Spáchal sebevraždu.

    „Pro všechny, kdo toto složité hovado, co mělo rádo zvířátka, ženy a život, a víc dobrého o něm říci nedovedu, znali, mám smutnou zprávu. ‚Farmář‘ Honza ‚Indy‘ Pokorný je po smrti. Našli ho před pár hodinami – prý zrovna zapadalo slunce, což by se mu líbilo – na známém místě pod Kuňkou, kousek od jeho koní. Odešel dobrovolně. Budiž ti země lehká, Indiáne!“ oznámil zprávu o jeho smrti protekční spratek Pavel Novotný na sociální síti. 

    Indián Honza
    Autor: Pavel Machan, Roman Souček

    Video
    Video se připravuje ...

    Farmář Indián spáchal sebevraždu! Rozvod a hádky s exmanželkou! Monika Krčálová

    Fotogalerie
    37 fotografií

     

     

     


Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

monikalok: půjčka do 24 hodin knofli­cekjan­720@gm­ail.com

(19. 08. 2021 13:03)

stromecek: smutné

(05. 03. 2018 10:26)

y1xcvbnm: žiji v omylu že už se zasebevraždil dávno a ono né??? Až teď \?? Není to popletené,

(02. 02. 2018 14:34)

villon: Nepochopitelné, co může člověka dohnat účinkovat v takovém pořadu. Hlavně ty ženský... To už ztratily veškerou důstojnost? Přece existuje hafo normálních seznamek?

(30. 01. 2018 08:54)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy