Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Robinsonův ostrov 2: Modelka, farmář, učitelka, servírka i policajt

/
  • Robinsonův ostrov 2: Přehled všech 19 soutěžících!
    16. ledna 2018 ● 16:06

    Dobrodružná reality show Robinsonův ostrov se dočkala druhé řady, která se již zanedlouho objeví na TV Nova. Devatenáct hráčů s různými osudy i vlastnostmi musí přežít na exotickém ostrově. Zažijí dusno, intriky i různá spojenectví. Jen jeden z nich ale může ze soutěže vyjít jako vítěz. Kdo to bude?

  • 1.

    Bára

    Modelka Bára (26) z Prahy působí na první pohled jako ledová královna, prý je ale spravedlivá, bývá vznětlivá i drzá. „Všichni mě budou podceňovat, ale já si pro vítězství dojdu přímo z přehlídkového mola. Kvůli své práci se musím neustále udržovat ve fyzické kondici, toho bych mohla využít, myslí si Bára s tím, že její největší slabostí je to, že si občas bere věci až moc osobně.

    Soutěžící Robinsonova ostrova 2: Bára
    Autor: TV Nova
     

  • 2.

    Bizon

    Nejstarším účastníkem Robinsonova ostrova 2 je Pavel Kozák (60) alias Bizon, který žije v jižních Čechách a pracuje jako farmář. Zažil si už dost dramatických momentů. „Kousl mě grizzly, napadl medvěd. Jsem zvědavý, jestli přežiju i ostrov plný cizích lidí.“

    Soutěžící Robinsonova ostrova 2: Pavel alias Bizon
    Autor: TV Nova
     

  • 3.

    Blanka

    Podnikatelka s farmářským krámkem Blanka (52) z Uherského Hradiště se hlásila již do první řady, ovšem nepodstoupila, jelikož neuměla plavat. Neváhala, naučila se to a zkusila to podruhé, tentokrát úspěšně.

    O tom, že je to silná žena, svědčí i fakt, že žije s nemocí zvanou alopecie areata. „Jde o ztrátu vlasů, obočí a řas, což je pro ženu v dnešní době velmi těžká zkušenost. Chtěla bych všem ženám ukázat, že i s takovou nemocí se dá bojovat a vyhrát.“ 

    Soutěžící Robinsonova ostrova 2: Blanka
    Autor: TV Nova
     

  • 4.

    Dominik

    Díky své kondici má v soutěži výhodu fitness trenér Dominik (25) z Prahy. Rád by si na ostrově vyzkoušel, jaké je to sáhnout si na úplné dno.  „Chtěl bych si dokázat nemožné a motivovat k tomu další lidi.“ Umí si představit, že by byl ostatním soutěžícím dobrým velitelem.

    Soutěžící Robinsonova ostrova 2: Dominik
    Autor: TV Nova
     

  • 5.

    Janina

    Vychovatelka ve školce Janina (28) z Děčína je zarytá vegetariánka, ale uvědomuje si, že na ostrově se možná bude muset obětovat. „Ráda bych se vyhnula masu. Když opravdu nebude zbytí, jsem ochotna sníst kousíček,“ prozradila žena, která o sobě mluví jako o ukecané a trochu bláznivé.

    Na Robinsonův ostrov si s sebou bere tajemný dopis od muže, kterého již 7 let beznadějně miluje, on její lásku ale neopětuje. „Zatím vůbec netuším, co v něm stojí. Otevřu ho, až nastane ten správný čas.“

    Soutěžící Robinsonova ostrova 2: Janina
    Autor: TV Nova

  • 6.

    Jarda

    Milostný život bude asi řešit i podnikatel v telekomunikacích Jarda (35) z Jihlavy. Když se hlásil do soutěže, byl totiž ještě single, a nemusel se tak na nikoho ohlížet. Jenže během castingů se zamiloval, a odjíždí tak už zadaný. „Teď si bude muset přítelkyně nějakou tu dobu počkat,“ krčí rameny muž, který přesto nechce vypadnout hned na začátku a rád by zažil pořádné dobrodružství.

    Soutěžící Robinsonova ostrova 2: Jarda
    Autor: TV Nova

  • 7.

    Katka

    „Jsem odhodlaná bojovnice, nikdo mě na mé cestě za vítězstvím nezastaví,“ myslí si o sobě drsňačka Katka (25) z Prahy, která se již pátým rokem věnuje rugby a zkušenosti z tvrdého sportu hodlá v soutěži zužitkovat. Pro výhru je prý ochotná udělat všechno! Nebojí se ani napevno přidělaných rovnátek, které si veze s sebou na ostrov. „Těch se bude bát spíš moje zubařka,“ podotýká Katka.

    Soutěžící Robinsonova ostrova 2: Katka
    Autor: TV Nova

  • 8.

    Jenda

    Za svým cílem si jde tvrdě i nejmladší účastník Robinsonova ostrova 2, student Jenda (21) z Litvínova. Před odjezdem musel ze zdravotních důvodů držet dietu a vynechat sport, přesto se nebojí. Hned ze začátku si chce zařídit většinovou alianci, ale nebrání se ani intrikám. „Pro výhru jsem ochoten lhát a podvádět. To podle mě k této show patří.“

    Soutěžící Robinsonova ostrova 2: Jenda
    Autor: TV Nova

  • 9.

    Káťa

    Navenek šedá myška, ale ve skutečnosti se ani Káťa (34) z Boru nebrání drsnějším metodám. „Hráči si budou říkat, že jsem taková milá a přátelská, neuvidí ve mně žádnou hrozbu. A já budu mezitím taktizovat,“ plánuje si policejní inspektorka, která chce zvítězit a ukázat tak svým dětem, že i ony můžou v životě dokázat všechno, co by chtěly. Právě ratolesti ale představují její největší slabinu. „Je to citlivé téma, budou mi opravdu hodně chybět,“ přiznala.

    Soutěžící Robinsonova ostrova 2: Káťa
    Autor: TV Nova

  • 10.

    Karel

    Na pohádkovou výhru chce za každou cenu dosáhnout také Karel (36) ze Šumperka, který pochází ze sociálně slabých poměrů. "Dětství jsem měl poněkud smutné. Musel jsem začít sám pracovat a bojovat. Průpravou na tuto hru tedy byl celý můj život," uvedl Karel, který se považuje za jasného favorita.

    „Splňuji všechny atributy. Jsem silný člověk, po fyzické i psychické stránce. Umím číst v lidech a jsem neskutečný manipulátor,“ nešetří samochválou a jako svou negativní vlastnost uvádí prořízlou pusu. „Přesto tady nejsem ve svém osobním životě, kde si říkám vždy, co chci a kdy chci. Na ostrově si dám na pusu pozor a pak budu strašně silný.“

    Soutěžící Robinsonova ostrova 2: Karel
    Autor: TV Nova

  • 11.

    Martina

    „Tuhle reality show sleduju od svých deseti. Chci zažít dobrodružství a zjistit, jestli dokážu vyjít s cizím lidmi a fyzickou zátěží," promluvila o své motivaci další soutěžící, servírka Martina (26) z Prahy, která se na ostrově nejvíc obává hladu a také momentu, kdy bude muset vykonat velkou potřebu.

    Sama se už na účast začala připravovat mnoha způsoby. „Nejdříve jsem zvolila taktiku hladovění, pak jsem ale usoudila, že to pro mě není dobré a pořádně jsem se napapala. Cvičit jsem chodila běžně tak, jak jsem zvyklá.“ Výhru by Martina použila na otevření vlastního baru, což je její velký sen.  

    Soutěžící Robinsonova ostrova 2: Martina
    Autor: TV Nova

  • 12.

    Martin

    Dalším obyvatelem Robinsonova ostrova se stane volnomyšlenkářský student Martin (30) z Prostějova, který se přihlásil během pobytu v Austrálii. „Byl jsem tam cestovat, podívat se za rodinou a hlavně surfovat. Podal jsem přihlášku a najednou jsem na Filipínách.“

    I když mu na ostrově prý bude chybět surf a kytara a bojovat bude i se slabostí pro čokoládu, strach nemá. „Ničeho se nebojím a postarám se o kmen. Jsem připraven vyhrát," tvrdí s tím, že se ani moc nepřipravoval a sází spíše na spontánnost.

    Soutěžící Robinsonova ostrova 2: Martin
    Autor: TV Nova

  • 13.

    Nikol

    Fitness trenérka Nikol (25) z Karviné sice působí jako křehká barbínka, této nálepky se ale účastí hodlá zbavit. Navíc jí dopředu žene i ošklivý rozchod. „Ukážu všem, že na to mám! A taky chci nakopat zadek mému bývalému příteli, který se do Robinsonova ostrova taky přihlásil, neúspěšně.“

    Aby vše zvládla, podstoupila expresní kurz přežití, ovšem stihla jen teoretickou část. Její Achillova pata spočívá i ve strachu z pavouků. „Když vidím pavouka, dostanu skoro infarkt, většinou se jim snažím vyhnout.“ Otázka je, jestli se jim zvládne vyhýbat i na ostrově.

    Soutěžící Robinsonova ostrova 2: Nikol
    Autor: TV Nova

  • 14.

    Mirek

    Kvůli nabytí unikátních zkušeností se rozhodl přihlásit policista Mirek (26) z Ústí nad Labem. I když se nijak zvlášť nepřipravoval, má pocit, že v různých soutěžích se mu na ostrově povede velmi dobře. „Na rozdíl od vás neumřu hlady,“ vzkazuje soupeřům muž zákona.

    Soutěžící Robinsonova ostrova 2: Mirek
    Autor: TV Nova

  • 15.

    Terry

    Na titul Robinsona si troufá i sexy studentka VŠE Terry (22), která pochází z Blevic. „Budu bojovat za ženy! V roce 2018 vyhraje první česká Robinsonka,“ věří si dívka, která se na soutěž připravovala dost netradičně. „Od chvíle, kdy jsem se dozvěděla, že postupuji, jím jako prase,“ práskla na sebe.

    V soutěži možná použije i ženské zbraně, jelikož s muži to umí a navíc je nezadaná. Nebrání se ani možnosti, že by se mohla zamilovat právě na ostrově. „Bylo by fajn si někoho najít. Někdy se ale zbytečně moc otevřu a můžu se tak spálit.“

    Soutěžící Robinsonova ostrova 2: Terry
    Autor: TV Nova

  • 16.

    Ondra

    Se stereotypy chce účastí v reality show bojovat i homosexuál Ondra (31) ze Soběkur, který již osm let žije v registrovaném partnerství s cizincem z Dominikánské republiky. „Být gay přece neznamená, že jsem navoněná princezna!“ brání se Ondra, který se živí jako vedoucí zákaznického servisu.

    Soutěžící Robinsonova ostrova 2: Ondra
    Autor: TV Nova

  • 17.

    Petr

    „Ulovím potravu, postavím přístřešek a v soutěžích do toho dám maximum,“ hodnotí své schopnosti barman Petr (25) z Brna, který je už dlouho single, a tak by si rád někoho našel. „Robinsonův ostrov pro mě bude příležitostí nejen k boji, ale i k seznámení,“ svěřil se. Bojí se ale, že se mu může vymstít jeho introvertní povaha a neschopnost intrikovat.

    Soutěžící Robinsonova ostrova 2: Petr
    Autor: TV Nova

  • 18.

    Zina

    K introvertovi má daleko poslední žena na ostrově, operátorka telefonní společnosti Zina (38) z Litvínova, která prý miluje nebezpečí a extrém a výhru splnila svému synovi. „Nerada bych se kvůli svému zdravotnímu stavu stavěla do pozice nemocné chudinky. V životě už jsem spadla na samé dno, takže mě nemůže jen tak něco překvapit. Baví mě nevědět, co bude,“ vysvětluje Zina, která je prý neřízená střela a za nic se nestydí. „Vím, že fyzicky nikoho neporazím, ale v mluvení na mě nikdo nemá," dodává.

    Soutěžící Robinsonova ostrova 2: Zina
    Autor: TV Nova

  • 19.

    Radim

    Posledním uchazečem o titul Robinsona se stane mladý podnikatel Radim (25) z Prahy. „Tato hra je o podrazech. Jde o umělé prostředí, kde zrada je nutná, a proto mi nebude v jakékoli podobě cizí. Je to celé o tom být zlý, vypočítavý, manipulativní, zrazovat lidi a na tohle všechno jsem připravený,“ vysvětluje svou taktiku.

    Soutěžící Robinsonova ostrova 2: Radim
    Autor: TV Nova

    Fotogalerie
    116 fotografií

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy