Hvězdná porota, která bude v ročníku SuperStar 2018 rozhodovat o osudu soutěžících, možná svým složením překvapí. Usedne do ní zkušený porotce Paľo Habera (55), zpěvačka a interpretka hitů Môj Bože či Spomal Katarína Knechtová (36),mladý zpěvák a idol mnoha žen Ben Cristovao (30) či zpěvák Monkey Business Matěj Ruppert (39).

Poslední jmenovaný se dlouho nerozmýšlel, jestli roli porotce přimout. „Bylo v podstatě velice snadné. Moc se těším, protože jsem poměrně dost aktivní divák SuperStar,“ překvapil. Daleko větší obavy má z nové úlohy ale Ben Cristovao, který si sám v roce 2009 soutěží prošel a probojoval se až do finále. „Je to obrovská zodpovědnost, protože můžete hodně ovlivnit, jak se bude dál vyvíjet něčí život,“ prozradil Ben, který se těší velké popularitě také na sociálních sítích, kde má téměř milion sledujících.

Ani Knechtová ale nehodlá být k soutěžícím nespravedlivá či drsná. „Nechci lidem ubližovat, ale naopak chci, aby se o sobě něco nového dozvěděli a třeba se podívali na svoje zpívání z trochu jiného úhlu,“ nechala se slyšet.

VIDEO: Připomeňte si momenty z jedné z předchozích řad soutěže

Video
Video se připravuje ...

Lesk ze SuperStar: Koho chce kontroverzní Kulínský?! A kdo diskutuje s Vytiskovou? Blesk TV

Fotogalerie
34 fotografií