Gabriela, kterou přihlásil její syn Vojta (7), měla nejprve strach, jak se bude náhradní rodina tvářit na to, že je Romka. To ještě netušila, že ji v dočasné domácnosti čeká řada nemilých překvapení. Zejména pak na toaletě, kde je zakázáno splachovat a vhazovat tam použitý papír. S ním se totiž musí až do koše, který je v kuchyni.

Ani Helena ale nešetří kritikou, když mluví o životě s náhradním manželem Vojtou (42). Její spory s ním se definitivně vystupňují během závěrečného setkání během osmi očí. Stačí totiž, aby muži vyčetla jeho přístup, a on se do ní na oplátku drsně pustí. „Jsi panovačná!“ Vyčte jí také, že se u něj měla jako v bavlnce. Žena mu ovšem urážku oplatí, když ho osočí, že si nic sám nedokáže udělat a jen úkoluje ostatní. 

Shodou okolností i Vojtova manželka Gabriela šla do soutěže s pocitem, že svůj život podřizuje svému muži a dětem. Bude s Helenou souhlasit, nebo se raději postaví na stranu své rodiny? To zjistíte v premiérové Výměně manželek už ve středu od 20:20 na Nově.

VIDEO: Výměna manželek: Použitý toaleťák skladují v kuchyni!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Použitý toaleťák skladují v kuchyni! TV Nova

 

VŠE O VÝMĚNĚ MANŽELEK ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
27 fotografií