„S Ivou spolu stále žijeme, ale každý svým životem. A myslím, že bych to nerad měnil,“ prohlašuje Pavel na začátku dokumentu. Proč se jim manželství rozpadlo, si nechává pro sebe. 

Jeho žena však přiznává, co stálo za krizí v jejich vztahu, ze které byla nějakou dobu velmi špatná. „Přišla jsem na manželovy nevěry, táhlo se to. Půl roku jsem z toho byla špatná, nemohla jsem najít práci, skončila jsem na úřadě práce. Doma spolu normálně bydlíme a komunikujeme, ale je to jinak, než to bylo. A já to tak nechtěla, to řeknu na rovinu,“ svěřila Ivana, která si ale přes seznamku našla nového partnera, Jeníka. 

Pravidelně za ním dojíždí na víkendy do jeho maringotky a skanzenu těžké techniky, který provozuje. „Potřebovali bychom tu maringotku větší. Každý víkend se sem ale hrozně těším, když vypadnu z města,“ prozradí Ivana, která je po boku nového partnera konečně spokojená. „Nebýt jeho, tak jsem prostě v loji,“ dodává Halamková. Co dalšího se v jejich rodině změnilo, můžete sledovat už dnes večer ve 21:35 na ČT2.

Pavel to koulí s Kornem

Pavel se zabývá pořádáním nejrůznějších kulturních programů. Se synem Dominikem (35) dělal kulečníkové show. Jako jediný u nás také spolupracuje a pořádá kulečníkové exhibice sJiřím Kornem (68), který se tomuto sportu již řadu let věnuje.

Dcera tančí u tyče

Půvabná dcera Růženka (29) se věnuje tanci u tyče. Ve sportu, který se jmenuje Pole dance, sklízí úspěchy doma i v zahraničí. Stala se mistryní ČR, skončila druhá na společném mistrovství Česka a Slovenska a pátá na mistrovství Evropy v Holandsku. Věnuje se i latinskoamerickým tancům a umí to i s koulemi. Stala se mistryní v kulečníku.

VIDEO: Manželské etudy: Ivana a Václav Strnadovi, které režisérka Helena Třeštíková sleduje od roku 1980.

Video
Video se připravuje ...

Manželské etudy: Ivana a Václav Strnadovi, které režisérka Helena Třeštíková sleduje od roku 1980. Aerofilms

Fotogalerie
14 fotografií