Hosty ve studiu byli tentokráte amatérští boxeři, kteří přišli diváky nalákat na galavečer Manažerské extraligy boxu (MEB). Právě zde se mají mezi sebou utkat, ovšem tak dlouho se jim zřejmě čekat nechtělo a své emoce začali vyjadřovat pěstmi přímo ve vysílání.

Video
Video se připravuje ...

Rvačka ve Snídani s Novou: Facky, rány a kopance v přímém přenosu! TV Nova

Důvodem jejich drsné rvačky byl přitom obyčejný dárek. Současný držitel titulu Martin Mikulenčák předal vyzyvateli Pavlu Zahradníkovi svůj obraz. Jenže tomu se podobizna soka oděného jen do půli těla očividně nelíbila a vzal to jako provokaci. „To je krásný. Já myslím, že kdybych měl zažívací problémy, tak bych si to mohl dát na toaletu,“ vyjádřil se nelichotivě.

Soupeř si obraz vzal zpátky a do Pavla prudce strčil. Ten ztratil rovnováhu a dosedl tvrdě na pohovku, hned ale zase vyskočil na nohy a druhému svalovci vrazil facku. Pak už střídala jedna rána druhou, došlo i na kopance a různé postrkování. Nakonec zakročil třetí host – prezident MEB Jan Saglena, který přehlídku svalů ukončil.

Ve skutečnosti si ale pánové nechtěli ublížit a spíš se chtěli na obrazovce předvést jako správní siláci. Jenže moderátoři Zorka (27) a Míra (34) Hejdovi o incidentu dopředu nic nevěděli, a tak byli pořádně v šoku a nevěděli, jak mají zareagovat.

„Za osm let, co moderuji, se mi ještě nestalo, aby se ve studiu někdo popral,“ uvedla na webu TN.cz moderátorka, když se z nečekané situace vzpamatovala. „Dlouho jsme si mysleli, že to je sranda,“ přiznal její manžel.

Ostatně oba se během rvačky ve Snídani s Novou smáli a vtipkovali. „Ale podle výrazů, které u facek padaly, jsme pochopili, že do toho jdou naplno,“ dodal s tím, že dozvuky bitky probíhaly i poté, co kamera přestala boxery zabírat. Nakonec se prý ale přece jen uklidnili.

VIDEO: Nedávno se zase moderátor Snídaně s Novou Říbal neudržel a do éteru začal sprostě nadávat!

Fotogalerie
27 fotografií