Berenika, která ve finále zazářila se songem kapely Prodigy, trůn převzala od vítězky předchozí série Táni Vilhelmové. S tou má přitom mnoho společného! Vzala si totiž jejího bývalého manžela. Žádná zášť ale mezi nimi zjevně není, obě si totiž po vyhlášení padly kolem krku.

"Mám skvělý pocit, ale byla jsem z toho trošku překvapená. Vůbec jsem to nečekala! Přišlo mi dobré samo o sobě, že tam jsem. Navíc jsem to třikrát vyhrála, takže jsem si myslela, že jsem si to vybrala a už to přeci nemůžu vyhrát celé. To by bylo celé nějaké divné," řekla Blesku poté.

Prozradila také, které vystoupení pro ni bylo nejtěžší. "Určitě Chaplin, protože tam sice není skoro žádné zpívání, ale herecky to je příšerně těžké. Doteď z toho mám trošku trauma," svěřila se.

Kritiku, kterou občas soutěžící častují facebookoví komentáři, si prý nijak nebere. "Absolutně nečtu žádné komentáře. To je jediné, co může člověka ochránit. Hezké věci mi lidi píšou i tak a nemusím kvůli tomu projíždět komentáře na sociální síti,“ řekla.

Vítězové a poražení finále

1. Berenika Kohoutová

2. Jitka Boho

3. Honza Kopečný

4. Aneta Krejčíková

Fotogalerie
15 fotografií