Tento týden se v Prostřeno! sešla pětice soutěžících ze Středočeského kraje. Samé ženy a mezi nimi jediný muž, který se k plotně postaví právě ve čtvrtečním díle. Jaroslav, který pracuje jak řidič a dříve se živil také jako pizzař, zvolí poměrně lehké a zdravé menu.

Ovšem dámy s ním nebudou zrovna dvakrát spokojené. Z pokrmů je nejvíc zaujme dezert. Nudit se ale rozhodně nebudou. Nejenže budou s napětím sledovat automobilovou zábavu. Sám Jaroslav jim totiž předvede driftování.

Poté vytáhne z rukávu další trumf a přímo před soupeřkami se rozhodne požádat o ruku svou přítelkyni Terezu, s níž žije v 2+1 v Kutné Hoře ještě s jejím synem Tadeášem. Do pořadu ho sice přihlásili přátelé, on se ale výzvy nezalekl a případnou výhru by si přál utratit právě za svatbu s Terezou.

Jenže jí dopředu nic neprozradil, koupil prstýnek a ženu překvapil. „Tady před kamerou bych chtěl tedy tě požádat o ruku. Vezmeš si mě?“ zeptal se Jaroslav a Tereza se zmohla jen na jediné slovo. „Ano,“ šeptla šťastně.

Dvojice se políbila a ostatní soutěžící radostně zatleskaly. „Nečekala jsem to. Jarda, ten pro mě znamená všechno a mám ho ráda,“ popsala své dojmy budoucí nevěsta. I pro jejího snoubence to bylo velmi silné. Prý se málem rozbrečel.

Co na romantické gesto budou říkat ostatní soutěžící? A proč se Květa Jaroslavovi omluví? To se dozvíte v Prostřenu již ve čtvrtek od 17:50 na Primě.

VIDEO:  Šok v dnešním Prostřeno: Žádost o ruku! Jak odpoví snoubenka?

Video
Video se připravuje ...

Šok v dnešním Prostřeno: Žádost o ruku! Jak odpoví snoubenka? FTV Prima

Fotogalerie
21 fotografií