Diváci Ordinace budou u obrazovek trnout při dramatických scénách, v nichž se hokejista Andrej Martynčák v podání Slováka Jána Jackuliaka (39) vrhne na svou partnerku a znásilní ji. Následně bude mít sice výčitky svědomí, jeho hrůzný čin, který ženu dovede k slzám, to ale neodčiní.

„Tohle bylo nepříjemné natáčení snad pro všechny. Ani těm, co obvykle za kamerami fórkaří, tehdy do smíchu nebylo. Všichni jsme se těšili, až tahle scéna bude natočená a půjde se dál,“ prozradil člen štábu mrazivou atmosféru na place.

„Dojde k něčemu hroznému, ošklivému a bude to pokračovat,“ popsala pak scénu sama představitelka Zdeny Suché, podle níž bude teror pokračovat i v dalších dílech. „Bude hůř, ale scenáristé to píší podle skutečných příběhů,“ odtajnila Morávková.

Ta si před kamerou dost vytrpěla. „Není to jednoduché, chodím domů z natáčení s modřinami a uplakaná. Někdy je ten psychický teror náročný, protože patřím mezi ty herečky, které se na to připravují, čtou o tom, zajímají se,“ svěřila se herečka, které se prý mnohé divačky dokonce svěřují se svými zkušenostmi.

„Často mi píší divačky na sociální síti, někdy je to veřejné. Ale to, co mi milé dámy píší do zpráv, do mailu nebo v dopisech, to se nikdo nedozví, to je jen mezi námi,“ říká Dana, kterou nepřestává překvapovat, co všechno se může za zdmi domácností odehrávat.

Právě proto jí prý nepříjemné natáčení vůbec nevadí. Důležitější pro ni je, aby bylo vše přesvědčivé. „Kdyby to pomohlo alespoň jedné týrané ženě a našla v sobě dost vnitřní síly, aby odešla od tyrana, tak to, co jsme hráli, mělo smysl,“ nechala se slyšet.

Fotogalerie
53 fotografií