„V lásce jsem moc štěstí neměla, což je důvod, proč jsem se do reality show přihlásila. Bujaré večírky jsem vyměnila za lásku k mé dceři,“ tvrdí energická blondýnka, která miluje slávu, peníze a sex. Nyní se prý díky půlroční Sofii Nelle snaží vést spořádaný život. „Hodně se teď soustředím na sebe, cvičím a pomáhám zvířatům, což mě naplňuje,“ říká o sobě.

Nic z toho ale před kamerami zatím nepředvedla. Na první setkání s Reném (40) dojela s kamarádkou, fotomodelkou Anastasií (27), v limuzíně a notně posilněná alkoholem. Kvůli ponocování ani jedna k nelibosti ostatních soutěžících nevstala na ranní program.

Video
Video se připravuje ...

Erotika jí zničila sen! Vyhozená finalistka Miss Řeháková o pornu a Jágrově holce! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

V roce 2013 se Silvie pokoušela dostat do vily VyVolených. Přestože se na castingu snažila zaujmout hlavně svým tělem a bohatými zkušenostmi s obnažováním, nakonec ji nevybrali. Podařilo se jí tam akorát sbalit svalovce Thomase Castella (41).

Loni se zase protlačila mezi tucet finalistek soutěže Miss Aerobik. Jenže poté, co vyšlo najevo, že je pornoherečka (vystupovala pod jmény Sindy Saint, Silvie R Gabbana, Abby či Cindy Eilliot), okamžitě ji vyřadili. Na Silvii loni také prasklo, že se snaží pod jménem Pamela nabízet prostřednictvím internetu sexuální služby. „Její sazby nejsou zrovna lidové, protože míří na zahraniční klientelu z luxusních pražských hotelů,“ prozradil čtenář Blesku.

VIDEO: Kristelová o Řepkovi: Je to módeman, v koupelně bývá déle než já!

Video
Video se připravuje ...

Kristelová o Řepkovi: Je to módeman, v koupelně bývá déle než já! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
25 fotografií