Fotbal je pro rodinu Švábových středobodem světa. Mirka s Lukášem mají už dva syny a ti tento sport samozřejmě hrají a bude se mu věnovat i novorozené dítě, i když je to tentokrát holčička. U jejího narození ale tatínek nebude.

Velká nenávist

„Kdyby to bylo kdekoliv jinde, ta nemocnice, kde rodím, tak by to bylo v pohodě a možná by tady s námi i seděl, ale tím, že je to Plzeň, tak tady prostě nebude a nepřijede. Nechce jet do Plzně, protože sebrala pražské Spartě mistrovský titul,“ svěří nastávající maminka, která stejně jako její muž trénuje vesnickou fotbalovou ligu a zápas Sparty sleduje dokonce i v porodnici. „Celou dobu se mi snažil vysvětlit, že způsobím holce trauma, že bude mít celý život v rodném listě Plzeň,“ dodává Mirka.

Podpora od dědy

U porodu s ní tudíž bude její otec Petr (49), který tatínka zastoupí a sám má z jeho nenávisti trochu srandu. Dokonce přiznává, že se nenapije ani plzeňského piva. „Já jsem ho měl doma, oni přijeli a já jsem mu říkal, jestli si dá pivo a nedal si,“ svěřil dědeček, který v nemocnici svou dceru podporoval a dokonce dostal výsadu holčičku pojmenovat, dostala jméno Laura. Celý díl Malých lásek uvidíte již dnes večer ve 21:35 na TV Nova.

Video
Video se připravuje ...

Malé lásky - Maminka Mirka archiv TV Nova

VŠE O POŘADU MALÉ LÁSKY ČTĚTE NA BLESK.CZ ZDE >>>

Fotogalerie
16 fotografií