Zdá se, že v nejnovějším díle Výměny nebude nouze o drama a spory. Nejprve nahlédneme do domácnosti rodiny Dáši (42) a Martina (43) z Opavy. Dohromady dvojice vychovává 4 děti – syny Honzu (18) a Jonáše a dcery Kláru (14) a Elu (6).

Jenže zdaleka ne všechny potomky mají spolu, každý totiž do manželství přišel s vlastním dítětem. Kvůli tomu se ostatně Dáša s Martinem často hádají, jelikož v jejich výchově dělají velké rozdíly. Jablkem sváru mezi nimi bývají i Dášiny dvě kočky. Její muž totiž čtyřnohé mazlíčky nemůže vystát.

Od reality show si partneři slibovali, že napraví svůj vztah a smíří se. Jestli si ale Dáša myslela, že si v náhradní rodině odpočine, tak se pořádně spletla. Deset dní totiž bude muset strávit v romské rodině z Tanvaldu. Tu tvoří Klára (34) s Mirkem (35) a jejich děti – Martin (18), Kristýna (8) a Tomáš (4,5). Problémy prý mají s komunikací a Kláře se navíc nelíbí, jak často její muž ustupuje dětem.

Dáše ale bude daleko víc vadit, že je v bytě nepořádek. „Ježiš, tady je špína,“ vykřikne, sotva vstoupí do dětského pokojíku. „Tady spát nebudu, vždyť je to špinavé.“ Zděšení ji neopouští ani v dalších místnostech. „Já chci domů,“ nechá se slyšet po pár minutách v náhradní rodině.

Zvládne tu vůbec zůstat celý týden? A co dalšího jí bude na druhé rodině vadit? To zjistíme v premiérovém díle Výměny manželek ve středu od 20:20 na Nově.

Vše o pořadu Výměna manželek čtěte na Blesk.cz ZDE >>>

Fotogalerie
17 fotografií