Pavel s Terezou sice vychovávají pět dětí, žádné ale nemají spolu. Tereza má z předchozího vztahu syny Vojtu (5) a Kubu (18 měsíců). Tonda (6), Anička (3) a Helenka (2) jsou ovšem děti Pavla s jeho bývalou ženou Ilonou, která o ně ovšem nejeví zájem a neplatí na ně ani alimenty. Nejmladší Helenku prý neviděla od jejího narození.

Muž také exmanželku viní ze smrti jejich další dcery Haničky. „Dělala vše pro to, aby ji zabila. Přede mnou se tvářila, že je šťastná, ale jinak se snažila podle všemožných babských rad potratit nebo porodit předčasně. Třeba se koupala v horké vaně. Dítě bylo přitom vymodlené. Nakonec porodila počátkem sedmého měsíce a Hanička po týdnu zemřela,“ rozpovídal se o smutné historii pro Expres Pavel.

Podle něj se stejně hrozně chovala i během dalších těhotenství. „Když čekala Toníka, tak se mlátila pěstí do břicha. A s poslední dcerou Helenkou ani nechodila k doktorovi,“ doplnil muž, který si navíc nemůže být jistý, zda jsou ratolesti skutečně jeho.

Přišel totiž na to, že Ilona měla v manželství minimálně devět milenců. „Děti jsou moje, tvoje byla maximálně Hana, ale ta je díky bohu po smrti. Helena je Petra, Tonda Kamila a Anička, to víš sám,“ napsala mu prý dokonce v esemesce. Jindy ale toto tvrzení popírala. I přes nejistotu v otázce genů, mají ale všechny děti Pavla uvedeného v rodném listě coby otce. I po rozvodu mu tak byly svěřeny do péče, jelikož Ilonin životní styl je dost pochybný.

Podle Pavla z ní mají navíc děti strach. „Toník si ji nepamatuje v dobrém ani trochu. Když jsme se třeba zmínili, že píše a že by je chtěla k sobě, tak začal brečet, že tam nechce. A když se Anička podívá na její fotku, tak na otázku, kdo to je, vždy odpoví, že paní. A na otázku, jaká paní a jestli je hodná, nebo zlá, vždycky řekne, že zlá,“ líčil tatínek z Výměny manželek.

VIDEO:  Tereza si vyslechla, jak byl náhradní manžel Lukáš nevěrný Kristýně v době, kdy byla těhotná!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Pět dětí a nevěra! TV Nova

Právě Aničku měl kdysi odvézt na návštěvu k matce na chatu, kde žije. Jenže její přítel Petr ho tehdy údajně napadl sekerou. „Vyhrožoval mi zabitím. Poté, co jsem ho složil k zemi, jsem si dceru odvezl,“ tvrdí Pavel s tím, že Ilona dnes může dle rozhodnutí soudu své potomky vídat jen za jeho přítomnosti.

Žena se proti tomu bouří a spolu s partnerem Pavlovi neustále vyhrožují. „Už to budou tři roky jen vyhrožování, tahání po nesmyslných soudech, kde nad nimi každý kroutí hlavou, a v konečné fázi se na děti nepřijde podívat, přestože jí člověk z dobré vůle nabídne sraz v Praze. No magořina,“ dodal pro web Expres.cz Pavel.

VŠE O VÝMĚNĚ MANŽELEK ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
24 fotografií