Během osmi očí se překvapená Katka k slovní přestřelce Moniky a Vaška nevyjadřovala. „Byla jsem hodně překvapená, hodně mě to mrzelo. Manžel mě naprosto dostal tou kytkou, takže já jsem nebyla schopná rozmluvit se,“ přiznala Kateřina. „Ona to ale prostě nezvládala a ani to nepřizná. Hraje si na hrdinku. Už toho člověka nechci v životě vidět,“ řekla TV Nova Katka po odvysílání středeční Výměny manželek.

A také vysvětlila proč. „Mám na tu paní svůj názor. Je to prase, je to špína! Nechala mi u nás poklad tím, že mi zasvinila prostěradlo od krve, to mi stačí. Přijela k nám s menstruací a neuměla si to po sobě ani vyprat. Když jsem to pak házela do pračky, málem jsem se pozvracela. Takže jsem to vyhodila,“ postěžovala si rozčilená matka tří malých dětí.

Navíc jí vadilo, jak se Monika vyjadřovala o jejích dětech s tím, že její starší dceru nazvala zaostalou kvůli tomu, že ve třech letech nedá ani ránu bez dudlíka.

Podle ní jim ale s manželem Výměna manželek pomohla. „Máme víc času na sebe i na děti a jsme k sobě víc tolerantní. Manžel si teď všímá každé maličkosti, pořád mi něco nosí – kytku, bonbony,“ pochvalovala si Kateřina s tím, že ani na úklid Vašek už není takový pedant, jaký býval. 

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Hádky nebraly konce ani během „osmi očí“! TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Nervy a posedlost úklidem! TV Nova

Vše o pořadu Výměna manželek čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
30 fotografií