Vztah s mladou vizážistkou Kristýnou (25) kontroverzního rappera, který v mládí dělal vymahače, bral drogy a porušování zákonů mu nedělalo problém, změnil.

Mám radost u sebe, že moje peníze a moje skutky nikdy nebyly od krve, takže nikdo nemůže říkat: hele, on je vrah. Prostě vždycky jsem dělal nějaký byznys, který byl za hranicí, ale i ten jsem si dělal poctivě,“ svěřil muzikant, který už nic z toho neprovozuje, ale je i po narození Jákoba v kontaktu se starými kamarády.

Maximálně přijdou takový ty strejdové, co jsou občas v televizi, tak to mi přijde vtipný, že si třeba pohrajou nějaký kluci z Berdychova gangu s klukem“ prozradil pro pořad TV Nova Jakub Mohamed Ali, jenž je se svou partnerkou zasnoubený a plně se nyní věnuje svému malému synkovi, kterému by rád do budoucna pořídil sestřičku. Jak se jeho rodině daří, můžete sledovat na http://malelasky.nova.cz/.

Video
Video se připravuje ...

Rapper a bývalý gangster Jakub Mohamed Ali přiznal, že se stále stýká s muži z Berdychova gangu. archiv TV Nova

Daroval peníze

Rapper Jakub Mohamed Ali před odvysíláním středečního dílu Moje lásky uveřejnil informaci, že si sumu, kterou za natáčení obdrželi, nenechali s přítelkyní pro sebe. „Rád bych, než se začne špekulovat, informoval, že peníze za toto účinkování jsme jako jediný pár věnovali nadaci pro nedonošené děti,“ napsal si Ali na sociální síť.

Berdychův gang

Zločinecká organizace kolem Davida Berdycha, který byl vyhazovač v baru Discoland Sylvia, vymáhal dluhy, přepadával a loupil kamiony, dělal menšího policejního informátora a v roce 1996 se podílel na týrání a vraždě zlatníka Václava Tomana. Gang provozoval rozsáhlou kriminální činnost od druhé poloviny 90. let do roku 2004. Případ Berdychova gangu byl inspirací pro televizní seriál Expozitura.

Video
Video se připravuje ...

Malé lásky - Jakub Mohamed Ali s Kristýnou Dykastovou TV Nova

Vše o pořadu Malé lásky čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
10 fotografií