Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu ze Semil, kterou tvoří Iva (17), Marian (45) a dcera Dominika (13 měsíců). Na druhé straně se seznámíme se Soňou (28), Karlem (31), dcerami Natálií (8), Kristýnou (10) a synem Karlem (21 měsíců), kteří žijí v Chomutově.

Iva s Marianem ještě před odvysíláním dílu stihli pobouřit skoro celou Českou republiku. Náctiletá Iva se totiž stala maminkou opravdu velmi brzo, z čehož je veřejnost silně pobouřena. „Seznámili se, když Ivě bylo teprve 14 let. Takže jemu 42. Jako s prominutím úchylný,“ napsala jedna z divaček na sociální síť. A dalších podobných názorů je internet plný.

Video
Video se připravuje ...

Táta, nebo milenec? Ještě divnější Výměna manželek než ta s hadem! 17letá matka! TV Nova

Iva s Marianem jsou svoji půl roku, seznámili se ale, když bylo Ivě jen čtrnáct let. Iva se podle manžela dostatečně nevěnuje domácnosti a je neustále u počítače. Ani úklid není zrovna její silnou stránkou. I to byl hlavní důvod, proč se do Výměny manželek přihlásili.

Ivin přístup bohužel za velmi krátkou dobu pozná i náhradní manžel Karel. Už po pár dnech mezi oběma začne velký konflikt právě kvůli nezájmu mladé Ivy. „Takže ona ho nepřebalila,“ zeptá se Karel dcery Kristýny, která bude svědkem toho, kdy bude mít Iva problém s plnou plínou náhradního synka. „A tato paní má doma malé dítě,“ zakroutí Karel hlavou. A to bude teprve začátek.

Jak celá Výměna manželek dopadne, sledujete na Nově ve středu ve 20:20 hod. 

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek se 17letou matkou: Nezájem o dítě a cígo na balkoně! TV Nova

Vše o pořadu Výměna manželek čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
19 fotografií