Ještě v úterý nám Sabina po telefonu tvrdila, že její vztah s Tomášem se od natáčení reality show výrazně zlepšil. Ve středu se k jejich lásce už nechtěla vyjadřovat a dnes je jasné proč. S Tomášem totiž už není.

"Ten průběh byl docela pozitivní, jen ten závěr byl takovým překvapením. Se Sabinou jsme se rozešli. Dalo by se říct, že zhlédnutí bylo tím posledním hřebíčkem. Bylo to oboustranné," řekl TV Nova Tomáš, který svou partnerku už loni opustil kvůli její tehdy nejlepší kamarádce.

Video
Video se připravuje ...

Jak dopadne Výměna manželek? Drsná Jana vzplanula k náhradnímu manželovi! TV Nova

Problémy ve vztahu už partneři měli delší dobu, pro Sabinu byl ale klíčový moment to, když se z celé epizody dozvěděla, jaký vztah si Tomáš k Janě vytvořil během natáčení. Vyznal se totiž, že pokud by jim krachly vztahy, dokázal by si představit soužití s Janou.

"To byl jeden z hlavních důvodů a celkově to vystupování naše s Janu, to byl důvod. Čekala, že to bude horší, že to bude jiný. Vadilo jí, jak jsme s Janou pozitivně vycházeli," dodal Tomáš s tím, že je s Janou stále v kontaktu.

"Ať máme mezi sebou jakékoli problémy, tak si myslím, že tohle jsem si nezasloužila," plakala dvojnásobná maminka Sabina. Navíc ji také vytočilo, že se jí Tomáš nezastal, když se na ni Jana vrhla. "Myslím si, že se Tomáš minimálně mohl postavit. Jana mohla přijít a natáhnout mi ji. On mi ale řekl, že mám dobrou slovní zásobu a mohla jsem se bránit sama," postěžovala si Sabina.

Video
Video se připravuje ...

Nejdrsnější Výměna manželek! Rvačka během osmi očí! TV Nova

A jestli Tomáš s Janou během natáčení spolu něco měli, Sabinin partner nepopřel. Nechává prý divákům povolenou uzdu jejich fantazii. Tak třeba nám už brzy pošle pozdrav z Německa, kde žije Jana.

Video
Video se připravuje ...

Napadená Sabina ze šokující Výměny: Na hadí ženu si došlápla sociálka! Dcera našla jehly... Tereza Kühnelová

Video
Video se připravuje ...

Smutný konec nejdrsnější Výměny: Uplakaný Roman se loučí s dětmi a odchází TV Nova

Fotogalerie
26 fotografií