Jak vzpomínáte na celé natáčení a konkrétně na setkání mezi osmi očima?

Já jsem při tom setkání mezi osmi očima absolutně nečekala, že to takhle vyvrcholí. Když jsem byla u nich, tak jsem se měla dobře, až na ten bordel a na to Romanovo neustálé řvaní. Ale jasně jsem mu řekla, že nemám důvod řešit nějaké jejich fetování, nějaké jejich bitky, které dělali mimo Výměnu. Že jsem chtěla řešit jen to, co opravdu bylo ve Výměně manželek během těch deseti dnů.

Výměna manželek bude ve středu dost ostrá.
Autor: archiv TV Nova

Nicméně Jana přišla na setkání mezi osmi očima zfetovaná nebo opilá, to já nepoznám, a úplně to tam vyhrotila do nesmyslných věcí, které nemusela říkat, a myslím, že to mělo zůstat mezi námi. A proto se řešily věci, které se vůbec řešit neměly.

Měla jste během toho pobytu strach, že by Roman mohl být násilný?

Neměla jsem strach. On mi nepřišel vůbec násilný. Byl sice takový, že se s ničím nemazlil, ale pokud mu člověk nedal důvod k tomu, aby tu ženskou zmlátil, tak byl v pohodě. Já jsem tomu nevěřila, ale nevím, jak je to mezi nimi, ale strach jsem z něj neměla.

On se vám svěřoval, že spolu v minulosti s Janou fetovali?

Ano, svěřoval se mi. Dokonce Laurinka mi několikrát říkala, že našla doma jehly a maminka jí řekla, že to mají pro hady, že jim dávají vitaminy. Svěřoval se mi Roman, že ji z toho vytáhl, pak že fetovali zase spolu, pak zase ona. Že prý fetuje asi patnáct let. Kvůli tomu jí před dvěma měsíci sebrali děti, protože jí našli v krvi fet.

Takže děti má nyní německá sociálka?

Já si myslím, že ty děti jsou stále u ní, a myslím, že by to měla řešit německá sociálka.

Vy jste stále ve spojení?

My si píšeme s Janou, je mi jí upřímně líto. Takovou pecku si nezasloužila. Myslím, že není úplně špatná máma. Po Výměně manželek se mi omluvila, že si to ani nepamatuje, že měla okno, tak jsem to přijala.

Oni jsou stále spolu, nebo žijí každý zvlášť?

Nejsou. Roman je pryč, někde ve Španělsku nebo v Itálii. Ona pořád v Německu.

A u vás se něco změnilo?

Tomáš je přísnější na Michalku a myslím, že i náš vztah se zlepšil. U mě teda to bylo, že jsem ubrala, co se týče stravování. Předtím jsem to hodně řešila, teď už míň, ale pořád žiju zdravě, ale jiný pohled na to nemám. Já svoje děti vychovávám skvěle. Určitě líp než Jana, která fetuje místo toho, aby se toho vzdala kvůli dětem.

VŠE O POŘADU VÝMĚNA MANŽELEK A SPOUSTU VIDEÍ NAJDETE ZDE

Video
Video se připravuje ...

Jana s hady z Výměny manželek: Šokující dohra! Vzplanula k náhradnímu manželovi! TV Nova

Fotogalerie
28 fotografií