Jakmile se alkoholem posilněná Jana (35), která žije se svou rodinou v Německu, setkala po deseti dnech se svým mladším přítelem Romanem (24), hned začala padat sprostá slova. Místo pozdravu se Roman, který přivezl své lásce květinu, dočkal odstrkování a ostrých nadávek. „Nelez ke mně. Mám ti jednu nabombit nebo co?“ uvítala ho. Svou tvář skrývala pod slunečními brýlemi.

Roman se neustále dožadoval, aby mu řekla, co s ní je, a aby se uklidnila, že se za ni stydí vlastní děti. „Co to meleš za ho*na, ty m*dko! Já mám děti špatně vychovaný, ty ku*do špinavá?“ křičela na něj a vtom se Romanovi podařilo strhnout jí brýle z tváře. Jana tak odhalila špinavý obličej od rozpatlaných šminek, nejspíš od pláče.

Pořádné peklo ale nastalo při setkání mezi osmi očima. Jana se totiž pustila do protější manželky Sabiny (22). Ta si totiž postěžovala, že Jana před odjezdem nechala domov v naprostém nepořádku. Navíc jí vytkla její chování k dětem. „Ty žiješ jenom pro hady. Tvoje děcka nic neumí. To je v pořádku, že zamykáš doma svoje děti?“ rozčilovala se mladá blondýnka a tím už tak vytočenou Janu zvedla ze židle. „Ty vo*e, já ti ji nakouřím!“ řvala Jana a chystala se Sabině vrazit facku nebo ránu pěstí.

Naštěstí ji odtáhl Roman. „Pusť mě, nebo ti nakouřím. Mačkáš mi hada, debi*e! Ta holka je ku*va!“ křičela na Romana a vtom mu vrazila facku! Jak setkání nakonec dopadlo, uvidíte ve středu ve 20:20 na Nově.

Video
Video se připravuje ...

Nejdrsnější Výměna manželek: Rvačka! TV Nova

Fotogalerie
28 fotografií