Již na konci července se Ondřej pochlubil tím, že už natáčí nové díly Tváře. Svým fanouškům na Instagramu dal nahlédnout, jak mu to slušelo v převleku myslivce. V něm jednomu z účastníků čtvrté řady předával maketu odhalující první osobnost, kterou v soutěži ztvární.

Postěžoval si přitom, že mocným plnovousem připomíná spíše ortodoxního žida. „Přidal jsem k sobě fotku z jednoho filmu, co jsem viděl teď ve Varech. Teď to vypadá jako plakát k novému večerníčku O hajném Rosensteinovi a jelenu Wiezenthalovi. Nový večerníček na stanici Roš hašana cinema,“ komentoval vtipně Sokol.

Podobným stylem nyní popsal i další snímek, na němž je herec, režisér a moderátor vyfocen spolu s modelkou Jitkou Boho (25) v retro parukách a kostýmech. „Píše se rok 1984…. Saskia Burešová a Miloš Frýba emigrují do Západního Německa, a založí si tu hudebně taneční duo,“ dělal si legraci bývalý člen Partičky, který má na fotce knír hodný sňatkového podvodníka.

Přitom všem účastníkům show Tvoje tvář má známý hlas jejich smlouvy nařizují, aby nezveřejňovali žádné okolnosti svých vystoupení, nepouštěli nikomu dopředu záznamy ze zkoušek, neprozrazovali, kterého interpreta představí, a neukazovali ani svou finální podobu po převtělení.

Porušuje tak Sokol fotkou pravidla a riskuje vyhazov? „Jelikož ty masky jsou ani ne z půlky hotový, můžu to sem dát, protože nikdo stejně nepozná, kdo budeme,“ vysvětluje na sociální síti Ondřej s tím, že jemu ani České miss 2010 tak žádný postih nehrozí.

VIDEO: Česká Miss Jitka Boho vzala Tvář kvůli slávě a penězům!

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss Jitka Boho vzala Tvář kvůli slávě a penězům! 

VŠE O SHOW TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
45 fotografií