V první řadě Iva Pazderková působila jako soutěžící, v druhé a třetí už jako členka poroty a koučka. A tím si u diváků dost zavařila. Poslední kapkou pak pro ně bylo její vystoupení coby zpěvačky Pink, za které si vyslechla dost ostrou kritiku. Diváci jí vyčítali, že je trapná, hloupá, předvádí se a nemá v porotě co dělat.

Jak se zdá, jejich přání byla vyslyšena. Iva Pazderková v Tváři skončila! „O tom, že nebude součástí týmu, se rozhodla z vlastní vůle. Odůvodnila to tím, že je až příliš zaměstnaná,“ prozradil Blesk.cz dobře informovaný zdroj ze soutěže.

Není ale ani vyloučeno, že komička, proslavená ze Stand Up Comedy, drsné urážky a nadávky neunesla a takto chce zabránit případně dalším. Svědčí o tom i fakt, že si krátce po ukončení třetí řady smazala facebookový profil na sociální síti.

Změny a novinky

První velkou změnou ve čtvrté řadě je bezpochyby vysílací čas. Tvář se nebude vysílat v neděli, ale v sobotu a to v hlavním vysílacím čase. První díl Nova uvede 2. září.

„Diváci si stěžovali, že jim nevyhovuje nedělní vysílací čas. Na soutěž se dívají i děti, a protože show končila okolo jedenácté hodiny večer, buď se nemohli dívat, nebo toho na druhý den do školy moc nenaspali,“ prozradil člověk z televize.

Již zmíněnou Ivu Pazderkovou v porotě nahradí soutěžící z třetí řady Aleš Háma. A roli kouče, který radí soutěžícím s chováním na pódiu a prezentací interpreta, tentokrát zastane Martin Dejdar. Jakub Kohák a Janek Ledecký v porotě zůstávají beze změn.

Video
Video se připravuje ...

Iva Pazderková jako Pink archiv TV Nova

Vše o show Tvoje tvář má známý hlas čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
22 fotografií