A je to tady. Nedočkaví diváci mohou být zase v klidu. Tvoje tvář má známý hlas se totiž vrací na obrazovky. Dokonce už jsou odhalena dvě jména, která se show zúčastní.

„Neuvěřitelně se těším. Dlouho jsem nemohla uvěřit, ze budu součástí 4. rady Tvoje tvář má známý hlas. Je to velká výzva. Budu moc vděčná za vaši podporu. Celkově to bude velmi náročné období. Ale kdybych neměla tak velkou podporu od své rodiny a blízkých, řekla bych ne, protože nás teď čeká dvoje stěhování a Rosalka je malý závisláček (ale o to víc si ji užijí babičky). Vím, že na to budu vzpomínat a malá bude zase tancovat na další nové písničky,“ potvrdila fanouškům svoji účast v pořadu zpívající modelka Jitka Boho.

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho dva roky od svatby: S manželem máme oddělené ložnice! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Další potvrzenou účastnicí je i zpěvačka Leona Machálková. Ta si tak po StarDance a Pevnosti Boyard vyzkouší další nezvyklou disciplínu. „Jsem fanynkou tohoto pořadu, moc se mi česká verze líbí. Při sledování show jsem dýchala s každým účastníkem. Obrovskou poklonu skládám všem maskérům. Ve skrytu duše jsem si přála, abych byla oslovena. A ono se to povedlo. Mám velkou radost,“ řekla Expres.cz zpěvačka.

Kdo bude další? Mluví se také o muzikálové hvězdě s vypracovaným břišním pekáčem Janu Kopečném. Ten však žádné kloudné vyjádření nevydal. „Nepotvrdím vám to, ani nevyvrátím,“ řekl Super.cz. Uvidíme tedy, kdo se v pořadu na podzim objeví.

Video
Video se připravuje ...

Leona Machálková s chlapem na premiéře! Nový milenec? Petr Soukup, Markéta Reinischová

Video
Video se připravuje ...

Dlouhovlasý fešák Jan Kopečný: Tohle má být Gott za mlada? David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
27 fotografií