Bylo to až neuvěřitelné. Že by opravdu v české společnosti existoval takový exot, jakým byl Karel Ondrka, který vystoupil před několika týdny v realityshow Prostřeno? Všechno je možné, že. Nakonec však bavič Kazma přišel s tím, že se televizi Prima naboural do natáčení – a většina věcí byla falešná, včetně Karla.

Video
Video se připravuje ...

Středeční Prostřeno: Politá mikina! Komu guláš skončí na zádech? FTV Prima

Ve vařícím večeru Karla bylo mnoho vychytávek, které si pro štáb televize Prima Kazma nachystal. Byt měl na zdech dvojitá zrcadla, aby Kazmův štáb viděl, co se v bytě děje. Falešnou troubu, do které dávali jídlo od předních českých kuchařů, ale hosté nad ním ohrnovali nos nebo také soutěžící Pavel, který byl také nastrčen Kazmou.

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Záchvat vzteku! Karel si demoluje byt! FTV Prima

Celá tato akce se podle Kazmy uskutečnila proto, aby podpořili jednoho ze členů štábu show, který trpí právě Tourettovým syndromem, tím mimochodem Karel trpěl také, avšak jen naoko. Vše prý vzniklo ve spolupráci s občanským sdružením Atos, které lidem trpícím tímto onemocněním pomáhá. 

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Proč Karel spí v rakvi? A proč má doma slepici Babiše? 

Televize Prima byla ze všech těchto informací překvapená. Nikdo nic netušil. „Děkujeme Kazmovi a všem jeho kolegům, že postavil Prostřeno! na úroveň takových společenských fenoménů, jako je MS v hokeji nebo Český lev.
Kazma dokázal, že televize Prima pana Ondrku skutečně nenajala. Chápeme, že Kazmovi může být líto, že i přes nespornou produkční kvalitu a vynaložené finanční náklady spojené s jeho dílem ‚Prostřeno!‘ nebude finální zásah takový, jaký je běžný u pořadu Prostřeno! na Primě,“ sdělila tehdy mluvčí televize Jana Mrákotová.

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Jakými nemocemi trpí Karel? A proč má permanentní erekci? FTV Prima

A po pár týdnech tady Prostřeno s ajťákem Karlem máme zase. Televize se totiž ostudy nebojí. Mohlo by se totiž také stát, že díky Kazmově tajné akci bude mít díl s Karlem, který bude reprízován ve čtvrtek, nebývalou sledovanost.

Fotogalerie
22 fotografií