Kdo by čekal happy end, tak by se nedočkal. Veronika tehdy sice Tondovi řekla ano a navlékla si snubní prsten, ke svatbě už však nikdy nedošlo. Místo toho si Toník zabalil saky paky a vrátil se zpět na Slovensko, odkud pochází. Veronika totiž chtěla podepsat předmanželskou smlouvu a to se Tondovi nelíbilo. Proto couvl.

„Absolutně jsem nepočítala s tím, že mě požádá o ruku. Já mu chtěla říct ne, ale jak mě tam všichni ukecávali, tak jsem polevila,“ sdělila TN.cz Veronika.  „Tonda byl vždy otec na jedničku, ale jako partner bohužel selhal,“ vysvětlila s tím, že jinak mají dobrý vztah a děti jsou s tatínkem často ve styku.

Veronika se dala po Výměně manželek do kupy a začala cvičit. Zhubla 15 kilo a udělalo se jí lépe hlavně psychicky. Po zdravotní stránce jí ale moc dobře nebylo. Měla zápal plic a virózy, které ji dokonce připravily o práci. Nyní se ale těší z nového vztahu a doufá, že bude všechno už jenom lepší.

Veronika také prozradila, že po natáčení byla ve styku s gay rodinou, u které byla na výměně. Pak se ale jejich vztahy pokazily a nyní už spolu vůbec nekomunikují.  „Po natáčení jsme se s Květou i Veronikou docela dost vídaly a jejich dcera Barča u nás i jednou spala. Aktuálně už ale v kontaktu nejsme. Ne že bych je nechtěla vidět, ale každá máme svůj život a nechci řešit problémy druhých a nechci se nikomu nabourávat do života,“ dodala Veronika.

VIDEO: Výměna manželek je často také s gay rodinami

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Gay pár druhá rodina nečekala! TV Nova

Vše o pořadu Výměna manželek čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
11 fotografií