Po mrtvici v roce 2013 se už Petr Novotný k dabingu nevrátí. Co ale s postavou Buráka, které propůjčil hlas v prvních dvou dílech? Volba padla na jeho synaPavla.

„Já už za něj bezprostředně po tom kolapsu něco daboval. Dorazil jsem jednu zahraniční pohádku. Jsem na to pyšný, protože dodnes nikdo nic nepoznal,“ holedbá se Novotný junior. Nyní se odvážně vypravil do Kardanové Lhoty.

„Řekli mi, že máme s tátou devadesátiprocentní shodu hlasů,“ říká Pavel. Jeho přítomnost v dabingovém studiu prý nejvíc pobavila Richarda Krajča (40), který mluví ústředního hrdinu Blesk McQueena. Snímek Auta 3, na který mohou čeští diváci vyrazit už zítra, Pavla skutečně nadchl.

Video
Video se připravuje ...

Krajčo potřetí jako Blesk McQueen! Auta 3 ode dneška v českých kinech! Falcon

„Je to boží film. Táta je na tom nyní o trochu líp, tak zvažuju, že ho tajně propašuju do kina,“ míní Pavel. „Byl dojatý, že práce zůstala v rodině. Nad ukázkami úplně pookřál,“ líčí Novotný.

Jeho známou suverenitou občas probleskne obava. „Jasně, že jsme se oba trochu báli, že ztrapním sebe i jeho. Ale dopadlo to výborně,“ konstatuje Pavel spokojeně.

O čem to bude?

Legendární závoďák Blesk McQueen zničehonic zjistí, že ho nová generace závodních aut poslala k šípku. Ďábel s číslem 95 musí ve finále závodu o Zlatý píst všem dokázat, že ještě nepatří do starého železa.

Blesk musí sebrat všechny síly a zjistit, zda je jeho láska k závodění dost velká na to, aby mu pomohla k triumfálnímu návratu na první místa. Získá zpátky ztracené sebevědomí?

Jsem Blesk. Blesk McQueen

Pro Richarda Krajča byla Auta a role Bleska McQueena s památným startovním číslem 95 doplněným o symbol blesku vůbec první dabingovou příležitostí.

V prvním díle před 11 roky jeho výkon za mikrofonem kočíroval režisér Jiří Strach, v druhém Vojta Kotek a teď ve třetím už dialogy režíruje Braňo Holiček alias doktor Zajíc z Ordinace v růžové zahradě. „Přijďte se podívat na nejdůležitější závod v životě party kámošů z Kardanovy Lhoty,“ zve Krajčo do kin.

Video
Video se připravuje ...

Nejdrsnější díl erotické show! Novotný o sexuálních tajemstvích slavných! Prachařová je frigidní?! Thomas Kruchina, Petr Soukup

Video
Video se připravuje ...

2. díl erotické show s Pavlem Novotným: Sex s celebritami bývá zklamáním! Thomas Kruchina, Petr Soukup

Fotogalerie
26 fotografií