V sobotu se večer můžou diváci těšit na film Rafťáci, kde se krásná herečka Andrea Kerestešová, která pochází ze Slovenska, odhalila. Ukázala bujný dekolt a tím si zajistila uvedení do české herecké společnosti. Pak si také zahrála v reklamě, kde umývala obrazovku zevnitř a byla při tom neskutečně sexy. A navíc ji jednou na večírku při jejích divokých tanečních kreacích vypadlo prso z šatů. Přitom však herečka tvrdila, že by se nahá ve filmu nikdy neukázala. Ať už ve filmu, nebo v reálu… trochu jí to nevyšlo.

Andreiny role, kde se odhalovala, ale těžko nesla její maminka. Máma si myslí, že se živím jen tím, že někde vystavuju prsa. Je kvůli tomu na mě hodně naštvaná. Ve městě, kde jsem se narodila, si prý dokonce všichni myslí, že jsem prostitutka,“ smutně přiznala před lety Andrea.

Slovensko je prostě mnohem konzervativnější země. Nikdo tam nechápe, že jsem normální herečka. Všichni si jen pamatují, jak jsem se ve filmu Rafťáci objevila ve spodním prádle,“ dodala herečka, která si zahrála hlavní roli v seriálu Vyprávěj a nyní září v Ordinaci v růžové zahradě. 

Nyní se však herečka poprvé stane maminkou a pravděpodobně jsou doby, kdy ukazovala své přednosti, nadobro pryč. Její rodina tak už může být v klidu a její manžel Mikoláš Růžička také. 

Video
Video se připravuje ...

Nevěsta Andrea Kerestešová: Další utajená veselka? MARKÉTA REINISCHOVÁ, JAN JEDLIČKA, JAROSLAV BOUDA

Fotogalerie
36 fotografií