Ve středeční Výměně manželek se vám představila rodina z Opavy, kterou tvoří Lenka (35), Rostislav (42) a Eleonora (4 měsíce). Na druhé straně jste mohli vidět Věru (48), Petra (47), Arnošta (11), Šimona (15), Ellenu (10), Báru (9), Marii (15), Kateřinu (15) a Báru (17), kteří bydlí v centru Lovosic.

Lenka brala svého náhradního manžela za blízkého člověka, a tak mu toho dost řekla. Petr pak prý Rosťovi řekl nějaké věci, které údajně nebyly pravdivé. „Ocitli jsme se v situaci, která vůbec nemusela nastat. Došlo k překroucení některých informací, což způsobilo zbytečné problémy,“ cituje slova Lenky Tn.cz.

„První konfrontace přišla z jejich strany, já jsem to brala jako útok na svoji rodinu. Já jsem to po odjezdu z osmi očí brala jako uzavřené, ale oni to tak nebrali,“ řekla s tím, že potom si napsali několik nehezkých zpráv. „Pokud má Petr potřebu tohle ventilovat, je ubožák,“ vyjádřila Lenka svůj názor.

„Beru jako osudovou chybu, že jsem Petrovi sdělila spoustu věcí, které jsem mu říkat neměla. Brala jsem ho jako přítele. On ale všechno přeformuloval a sdělil to Rosťovi jako negativní věc o mně. Pak jsme si mezi sebou museli ujasnit, jak to bylo. Nestydím se za to, co jsem jim napsala,“ dodala.

VIDEO: Výměna manželek: Lenka neunese kritiku během „osmi očí“!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Lenka neunese kritiku během „osmi očí“! TV Nova

Fotogalerie
16 fotografií